Sayfa 109/246 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 865 - 872 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey 1976 ya kadar indi kapatmadım shortu.. Tebriklik bir durum yok Teşekkür ederim yine de
    1976 'ya inip geri dönmesi altının namussuzluğu Çizgisinden hiç şaşmıyor. Hep uyuz...

O seviyeden girip maliyetlemek - bu tebriklik durum
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bu piyasada hep aynı şey oluyor...

Önce inançlı bir trader oluyorsun. İndikatörler falan filan...

Sonra gittikçe inançsızlaşıyor insan. Onu bunu kaldırıyor ekranından.

Yeni gelenlere bundan bahsettiğinde sana imansız muamelesi yapıyorlar, ve aslında hakkında hiç birşey bilmedikleri indikatörleri falan internetten copy paste yaparak savunuyorlar.

Artık sadece EMA ya mı inanıyorsunuz?

Bu arada günaydın...
    Ben teknik ve disiplin ile kesinlikle kazanılacağına inanıyorum. Bence kazanılır. Son zamanlarda kazandım da kendimden biliyorum.. Ciddi üzerine düşersen.. Ama hobi olarak yapma taraftarıyım şu sıra. Hayatımın merkezine koymak istemiyorum. Yavaş yavaş çıkartıcam. Yani bu trade yoğunluğunu. İlgi duyana, heyecan yapana saygım var. Kim nerden buluyorsa mutluluğu peşinden gitmeli..

Yani anlamsız geliyor artık para kazanmak için ekran başında beklemek bana.. Tatmin etmiyor beni

Daha farklı şeylere yöneldim

Fx den vazgeçmedim sadece azalttım ilgimi

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Yurt dışından birşey sipariş etmiştim 6 Mart tarihinde...21 Martta İstanbul'a geldi sipariş ettiğim şey. Bana hala ulaşmadı.

Sabah aradım ve sordum ne oldu ne bitti diye.

İade sürecine girmiş dağıtıma bile çıkmadan. İstanbul Uluslararası Posta Merkezini aramamı söylediler numara vererek. Aradım, burası havalimanı ve yapabileceğimiz bir şey yok dedi memur.

Bu deneme siparişiydi, o yüzden sadece 1 tane sipariş etmiştim. İyi ki daha fazla sipariş etmemişim.

Bu ülkede yaşadığım her gün bakkala gidip 20 tane kızkaçıran alıp, birbirine bağlayıp, fitili yakıp, boğazımdan aşağıya atıp midemi patlatarak intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Allah sonumuzu hayretsin.

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben teknik ve disiplin ile kesinlikle kazanılacağına inanıyorum. Bence kazanılır. Son zamanlarda kazandım da kendimden biliyorum.. Ciddi üzerine düşersen.. Ama hobi olarak yapma taraftarıyım şu sıra. Hayatımın merkezine koymak istemiyorum. Yavaş yavaş çıkartıcam. Yani bu trade yoğunluğunu. İlgi duyana, heyecan yapana saygım var. Kim nerden buluyorsa mutluluğu peşinden gitmeli..

Yani anlamsız geliyor artık para kazanmak için ekran başında beklemek bana.. Tatmin etmiyor beni

Daha farklı şeylere yöneldim
    Ne kadar çok yaniii demişim

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    İyice kopacağınız zaman söyleyin. Adettendir diye Seda Üren 'den Güle Güle 'yi paylaşacağım. ;)

Yurt dışından birşey sipariş etmiştim 6 Mart tarihinde...21 Martta İstanbul'a geldi sipariş ettiğim şey. Bana hala ulaşmadı.

Sabah aradım ve sordum ne oldu ne bitti diye.

İade sürecine girmiş dağıtıma bile çıkmadan. İstanbul Uluslararası Posta Merkezini aramamı söylediler numara vererek. Aradım, burası havalimanı ve yapabileceğimiz bir şey yok dedi memur.

Bu deneme siparişiydi, o yüzden sadece 1 tane sipariş etmiştim. İyi ki daha fazla sipariş etmemişim.

Bu ülkede yaşadığım her gün bakkala gidip 20 tane kızkaçıran alıp, birbirine bağlayıp, fitili yakıp, boğazımdan aşağıya atıp midemi patlatarak intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Allah sonumuzu hayretsin.
    Öyle Selim bey.. Sinirlenmeyin yine de değmez görevini yapmayan insanlar için sağlığınızdan olmaya

İyice kopacağınız zaman söyleyin. Adettendir diye Seda Üren 'den Güle Güle 'yi paylaşacağım. ;)
    Çok güldüm

Sayfa 109/246 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •