Ben teknik ve disiplin ile kesinlikle kazanılacağına inanıyorum. Bence kazanılır. Son zamanlarda kazandım da kendimden biliyorum.. Ciddi üzerine düşersen.. Ama hobi olarak yapma taraftarıyım şu sıra. Hayatımın merkezine koymak istemiyorum. Yavaş yavaş çıkartıcam. Yani bu trade yoğunluğunu. İlgi duyana, heyecan yapana saygım var. Kim nerden buluyorsa mutluluğu peşinden gitmeli..
Yani anlamsız geliyor artık para kazanmak için ekran başında beklemek bana.. Tatmin etmiyor beni
Daha farklı şeylere yöneldim![]()
Fx den vazgeçmedim sadece azalttım ilgimi![]()
Yurt dışından birşey sipariş etmiştim 6 Mart tarihinde...21 Martta İstanbul'a geldi sipariş ettiğim şey. Bana hala ulaşmadı.
Sabah aradım ve sordum ne oldu ne bitti diye.
İade sürecine girmiş dağıtıma bile çıkmadan. İstanbul Uluslararası Posta Merkezini aramamı söylediler numara vererek. Aradım, burası havalimanı ve yapabileceğimiz bir şey yok dedi memur.
Bu deneme siparişiydi, o yüzden sadece 1 tane sipariş etmiştim. İyi ki daha fazla sipariş etmemişim.
Bu ülkede yaşadığım her gün bakkala gidip 20 tane kızkaçıran alıp, birbirine bağlayıp, fitili yakıp, boğazımdan aşağıya atıp midemi patlatarak intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi.
Allah sonumuzu hayretsin.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
İyice kopacağınız zaman söyleyin. Adettendir diye Seda Üren 'den Güle Güle 'yi paylaşacağım. ;)
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri