Originally Posted by
Dore
Sosyal faaliyet olarak mitinge mi gidiyorsunuz? Allah ıslah etsin 
İnşallah televizyonda görmeyiz en önde başınızın etrafına parti bandajı dolanmış şekilde kendinizi kaybettiğiniz görüntüleri 
Depremin 1 numaralı gündem maddesi olması gerekirken hala en son bahsedilen şey olmasına takılıyorum ben de...
Demokrasiye inancım kalmadı benim. Aynen Aristoteles gibi düşünüyorum:
Aristoteles, demokrasinin doğal bir siyasi rejim olmadığını düşünürdü. Ona göre, demokrasi, halkın çoğunluğunun iktidarda olduğu bir siyasi rejim olmasına rağmen, azınlıkların haklarının ihlal edildiği ve toplumsal düzenin korunmasının zayıf olduğu bir rejimdir. Aristoteles, demokrasinin, çoğunluğun hükümranlığına dayandığı için, halkın politikaları kolayca değiştirebileceğini ve bunun sonucunda toplumsal düzenin zarar görebileceğini savunur.
Bununla birlikte, Aristoteles, demokrasinin iyi bir siyasi rejim olabileceğini de düşünürdü. Ona göre, demokrasinin iyi işlemesi için, halkın eğitimli olması ve yasaların halk tarafından kabul edilmiş olması gerekiyordu. Ayrıca, demokraside hukukun üstünlüğü ilkesinin korunması ve azınlıkların haklarının korunması da önemliydi.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri