Sayfa 114/246 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 905 - 912 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Benim Seda Üren ile ne problemim olur ki ona laf söyliyeyim ya sizde ama

https://www.instagram.com/reel/CnmHn...MDJmNzVkMjY%3D

O vücudu yapmak boşta olan insan için zor değil dedim sadece
    Siz tek çocuk musunuz? Kimseyi gıcık etmekten hoşlanmadınız mı? Genelde herkesin ilk gıcık ettiği kişi kardeşidir. Sinir eder onu. Sonra bunu başkalarına da yapar.

Ama siz yine de Seda Üren 'in gıyabında ondan özür dilemelisiniz :P
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bu haftasonu hayatımda ilk defa bir mitinge gideceğim

Cumartesi olana tabi ki

Birkaç arkadaşı da ayarttım.. Sesimiz kısılana kadar bağırıcaz
    Sosyal faaliyet olarak mitinge mi gidiyorsunuz? Allah ıslah etsin

İnşallah televizyonda görmeyiz en önde başınızın etrafına parti bandajı dolanmış şekilde kendinizi kaybettiğiniz görüntüleri

Depremin 1 numaralı gündem maddesi olması gerekirken hala en son bahsedilen şey olmasına takılıyorum ben de...

Demokrasiye inancım kalmadı benim. Aynen Aristoteles gibi düşünüyorum:

Aristoteles, demokrasinin doğal bir siyasi rejim olmadığını düşünürdü. Ona göre, demokrasi, halkın çoğunluğunun iktidarda olduğu bir siyasi rejim olmasına rağmen, azınlıkların haklarının ihlal edildiği ve toplumsal düzenin korunmasının zayıf olduğu bir rejimdir. Aristoteles, demokrasinin, çoğunluğun hükümranlığına dayandığı için, halkın politikaları kolayca değiştirebileceğini ve bunun sonucunda toplumsal düzenin zarar görebileceğini savunur.

Bununla birlikte, Aristoteles, demokrasinin iyi bir siyasi rejim olabileceğini de düşünürdü. Ona göre, demokrasinin iyi işlemesi için, halkın eğitimli olması ve yasaların halk tarafından kabul edilmiş olması gerekiyordu. Ayrıca, demokraside hukukun üstünlüğü ilkesinin korunması ve azınlıkların haklarının korunması da önemliydi.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    2030 civarı Fed kararını karşılamasını bekliyorum.. Ordan daha yukarı sonra düşüş.. Beklentim bu şekilde Altında..
    2030 için bir gerekçeniz var mı?

Resimde mavi işaretli tepeyi baz alarak mı söylediniz?

Selim bey dışarıdayım yazamıyorum..

Deprem unutulmadı emin olun.. Halk unutmadı.. Sadece yardımlarımız yerine ulaşmıyor.. Yardim etmek isteyen ile yardıma ihtiyacı olan insanları bulusturamiyorlar.. Belki de bulusturmuyorlar bilmiyorum..

Ben yaklaşık birkac gun sonra koruyucu aile başvurusu yaptım. Yanliz yaşıyorum bekarım. Vermezler biliyorum ama şansımı denedim belki bir çocuğa sevgimi verebilirim yaralarını iyilestirebilirim dedim.. Sonuç bu..

https://www.hizliresim.com/qfva0i0

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey dışarıdayım yazamıyorum..

Deprem unutulmadı emin olun.. Halk unutmadı.. Sadece yardımlarımız yerine ulaşmıyor.. Yardim etmek isteyen ile yardıma ihtiyacı olan insanları bulusturamiyorlar.. Belki de bulusturmuyorlar bilmiyorum..

Ben yaklaşık birkac gun sonra koruyucu aile başvurusu yaptım. Yanliz yaşıyorum bekarım. Vermezler biliyorum ama şansımı denedim belki bir çocuğa sevgimi verebilirim yaralarını iyilestirebilirim dedim.. Sonuç bu..

https://www.hizliresim.com/qfva0i0
    Böyle birşey oluyosa ben de basvurayim.

Yardımların yerine ulaştığından emin olmamak...ben dahil bissuru insan boyle düşünüyor. Ben İzmir'de bazi yardim toplama merkezlerinde yer aldım. Sadece benim olduğum yerden bile kamyonlarca malzeme gitti.

Para yardımı yapmayan tanımıyorum bile.

Yabanci arkadaslarim var, ben onlara hic oyle bi ricada bulunmadan kendileri bagista bulunmuşlar.

Birçok ulke ciddi dolar yardiminda bulundu (baya ciddi miktarlar)

E burda TV ' de de toplandi vardim (buzdağının sadece gorunen kismi).

E cok gecmeden bakan kahvaltilik malzeme lazim, yardim bekliyoruz dedi. Eeeeeeee?????

Bizim insanımız ne ki yöneticiler kaliteli olsun. Herkes ipin ucundan tutmaya calisirken cadir fiyatlarına normal ustunzam yapan insanlarin oldugu bir ulkede yasiyoruz.

Ben seçimle, siyasetle bir yere varilabilecegine asssssla inanmiyorum. Tek care eğitim. Bu da 10 yil icinde meyvelerini vermeye baslar ve uzun vadeli bir çözüm olur. Varsin bir gidim daha az yol yapilsin [emoji846], dimi?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Sosyal faaliyet olarak mitinge mi gidiyorsunuz? Allah ıslah etsin

İnşallah televizyonda görmeyiz en önde başınızın etrafına parti bandajı dolanmış şekilde kendinizi kaybettiğiniz görüntüleri
    Ellerimle kalp simgesi yapmaya gidiyorum

Arkadaşlar ile yapılacak çok güzel bir aktivite. Bağırıp deşarj olucaz sonra da lokum gibi eve dönücez

Siz tek çocuk musunuz? Kimseyi gıcık etmekten hoşlanmadınız mı? Genelde herkesin ilk gıcık ettiği kişi kardeşidir. Sinir eder onu. Sonra bunu başkalarına da yapar.

Ama siz yine de Seda Üren 'in gıyabında ondan özür dilemelisiniz :P
    Hayır tek çocuk değilim. Ve çocukken kuzenlerle beraber sulalece aynı sokağı kapatmistik Çok çocukla büyüdüm..

Ama eğlence anlayışımda birini gıcık etmek yok. Genelde 3.sahislar ya da olaylar üzerinden giderim. Malzeme çıkartırım. Bu hersey olabilir

Ayrıca ablam bu dediğiniz tanima çok uyuyor. Beni hep gıcık eder ve şaka yaptım kız der en sonunda.. Çok dalga gecer benle. Herkesin farklı bir eğlence bir tarzı var

2030 için bir gerekçeniz var mı?

Resimde mavi işaretli tepeyi baz alarak mı söylediniz?

Fibo seviyesi o. Geçenlerde çıkmıştı düşerken hesapladım. Ama kuvvetli değildi.. 1966 da ki kuvvetli ama oraya kadar düşmesi lazım
    1966 -2030 arasi salınım yapar demiştim.

Güçlü bir çıkış olmayacak bence.. Gerisini gerii 1966 bekliuorum.. Max 1 ay veriyorum..

Sayfa 114/246 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •