Sosyal faaliyet olarak mitinge mi gidiyorsunuz? Allah ıslah etsin
İnşallah televizyonda görmeyiz en önde başınızın etrafına parti bandajı dolanmış şekilde kendinizi kaybettiğiniz görüntüleri
Depremin 1 numaralı gündem maddesi olması gerekirken hala en son bahsedilen şey olmasına takılıyorum ben de...
Demokrasiye inancım kalmadı benim. Aynen Aristoteles gibi düşünüyorum:
Aristoteles, demokrasinin doğal bir siyasi rejim olmadığını düşünürdü. Ona göre, demokrasi, halkın çoğunluğunun iktidarda olduğu bir siyasi rejim olmasına rağmen, azınlıkların haklarının ihlal edildiği ve toplumsal düzenin korunmasının zayıf olduğu bir rejimdir. Aristoteles, demokrasinin, çoğunluğun hükümranlığına dayandığı için, halkın politikaları kolayca değiştirebileceğini ve bunun sonucunda toplumsal düzenin zarar görebileceğini savunur.
Bununla birlikte, Aristoteles, demokrasinin iyi bir siyasi rejim olabileceğini de düşünürdü. Ona göre, demokrasinin iyi işlemesi için, halkın eğitimli olması ve yasaların halk tarafından kabul edilmiş olması gerekiyordu. Ayrıca, demokraside hukukun üstünlüğü ilkesinin korunması ve azınlıkların haklarının korunması da önemliydi.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selim bey dışarıdayım yazamıyorum..
Deprem unutulmadı emin olun.. Halk unutmadı.. Sadece yardımlarımız yerine ulaşmıyor.. Yardim etmek isteyen ile yardıma ihtiyacı olan insanları bulusturamiyorlar.. Belki de bulusturmuyorlar bilmiyorum..
Ben yaklaşık birkac gun sonra koruyucu aile başvurusu yaptım. Yanliz yaşıyorum bekarım. Vermezler biliyorum ama şansımı denedim belki bir çocuğa sevgimi verebilirim yaralarını iyilestirebilirim dedim.. Sonuç bu..
https://www.hizliresim.com/qfva0i0
Böyle birşey oluyosa ben de basvurayim.
Yardımların yerine ulaştığından emin olmamak...ben dahil bissuru insan boyle düşünüyor. Ben İzmir'de bazi yardim toplama merkezlerinde yer aldım. Sadece benim olduğum yerden bile kamyonlarca malzeme gitti.
Para yardımı yapmayan tanımıyorum bile.
Yabanci arkadaslarim var, ben onlara hic oyle bi ricada bulunmadan kendileri bagista bulunmuşlar.
Birçok ulke ciddi dolar yardiminda bulundu (baya ciddi miktarlar)
E burda TV ' de de toplandi vardim (buzdağının sadece gorunen kismi).
E cok gecmeden bakan kahvaltilik malzeme lazim, yardim bekliyoruz dedi. Eeeeeeee?????
Bizim insanımız ne ki yöneticiler kaliteli olsun. Herkes ipin ucundan tutmaya calisirken cadir fiyatlarına normal ustunzam yapan insanlarin oldugu bir ulkede yasiyoruz.
Ben seçimle, siyasetle bir yere varilabilecegine asssssla inanmiyorum. Tek care eğitim. Bu da 10 yil icinde meyvelerini vermeye baslar ve uzun vadeli bir çözüm olur. Varsin bir gidim daha az yol yapilsin [emoji846], dimi?
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Hayır tek çocuk değilim. Ve çocukken kuzenlerle beraber sulalece aynı sokağı kapatmistikÇok çocukla büyüdüm..
Ama eğlence anlayışımda birini gıcık etmek yok. Genelde 3.sahislar ya da olaylar üzerinden giderim. Malzeme çıkartırım. Bu hersey olabilir
Ayrıca ablam bu dediğiniz tanima çok uyuyor. Beni hep gıcık eder ve şaka yaptım kız der en sonunda.. Çok dalga gecer benle. Herkesin farklı bir eğlence bir tarzı var![]()
Yer İmleri