Sayfa 119/246 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 945 - 952 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Aaaa ben sizi buldum internetten.. Ahh Selim bey gordum sizi

Gollük pas verdiniz napim

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Aaaa ben sizi buldum internetten.. Ahh Selim bey gordum sizi

Gollük pas verdiniz napim
    Yok bu değilsiniz.. Güzel heycan oldu

Ben en iyisi bir dondurma yiyeyim sabahtan beri canım çekiyor sonra da gidip kapalı havuza bakayim. Cok soguk değilse yuzucem. Bende aktif spor yapicam. Yürü yürü olmuyor. Enerjim çok birikti. Etrafa sarmaya başladım artik

Görüşürüz yine.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey sizin branşınız güreş di mi.. Mindere geçiyorum demissiniz Off çok açık verdiniz

Keşke ülkemizi temsil ederken sizi izleyebilsek.. Basarilar

Şampiyonada tabi..
    Oha... nasıl buldunuz?

Ekimde Yunanistan'a gidecem dünya şampiyonasına işte. Canli verilecek bütün maclar.

Ruslar 2 yildir cezaliydi, hicbir turnuvaya katilamiyorlardi, bu sene cezalari kalkmis. Yani bu sene baya zor olacak. Hayirlisi olsun.

Çok yaşlandım, beceremiyorum artık. Ama hedefsiz olunca ölü gibi hissediyorum. Boyle kendime altin madalya hedefi koyunca super hissediyorum.

Anca gidiyorum eve. Sabah gunesliydi ve simdi yamur yağıyor. Tipik izmir havasi [emoji53]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ben en iyisi bir dondurma yiyeyim sabahtan beri canım çekiyor sonra da gidip kapalı havuza bakayim. Cok soguk değilse yuzucem. Bende aktif spor yapicam. Yürü yürü olmuyor. Enerjim çok birikti. Etrafa sarmaya başladım artik

Görüşürüz yine.
    Ben hal yüzme bilmiyorum. Hesapta bu sene havuza yazılıp ogrenecektim. Kaynadı arada...

İyi yuzebiliyor musunuz? Yapabiliyorsaniz abartmadan düzenli yapin bence de. Sporun abartisi zararlı.

Pro spor yapip ilerki yaşlarda saglam olan kimse görmedim. Herkesin ya beli arizali, ya boynu arizali, ya eklemleri sorunlu, ya dizlerinde sorun var...

Bence en guzel ve saglikli iki brans:

Koşu (sprint)
    Yuzme

Bu arada grafikleri özledim. Eve giser gitmez cay yapip grafiklere bakacam.

Kib

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Yüzemedim ben bone şartı varmış.. Kapalı havuzlarda oluyor genelde aklıma gelmemişti. Burada iki tane olimpik havuz var. Açık olanlar.. Derinliği olimpik değil tabi ki. Keşke olsa.. Ya da bir tanesi olsa süper olurdu.. 20 Mayısta kullanabilirmişiz. Onu beklicem artık Bone ile yüzmeyi seviyorum ama uzun süre ve her gün kullanım baş ağrıtıyor..

Selim bey yüzme güzel bir spor hakikaten. Öğrenin çok mutlu olacaksınız. Sadece spor olarak bakmayın. Denizin altı ayrı bir dünya. Uzay gibi

Ben iyi yüzerim.. Çokta severim. Sudan da çıkmam herkes çıkar evine gider ben çıkmam

Ama dondurma yedimmmm

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Oha... nasıl buldunuz?

Ekimde Yunanistan'a gidecem dünya şampiyonasına işte. Canli verilecek bütün maclar.

Ruslar 2 yildir cezaliydi, hicbir turnuvaya katilamiyorlardi, bu sene cezalari kalkmis. Yani bu sene baya zor olacak. Hayirlisi olsun.

Çok yaşlandım, beceremiyorum artık. Ama hedefsiz olunca ölü gibi hissediyorum. Boyle kendime altin madalya hedefi koyunca super hissediyorum.

Anca gidiyorum eve. Sabah gunesliydi ve simdi yamur yağıyor. Tipik izmir havasi [emoji53]

Yok bulamamışım... Amaaaaaa neyse bende kalsın

Eğer TV de vereceklerse kesinlikle izleyeceğim.. Ve inşallah siz kazanacaksınız

Sayfa 119/246 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •