Sayfa 121/246 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 961 - 968 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Yarın işe gidicem.. Ve yapmam gereken çok işim var..

Sevgiler herkese

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    GBPJPY - D1

Bu da fantazi tarzında bir analiz olsun. Bir adım daha öteye gidip Fiyat ve Tarih hedefi koyacam kendime.

Tarih Hedefi: 9-10 Mayıs (İkisinden Biri)
    Fiyat Hedefi: 166,67 ya da 163,30

Saygılar

Bunda güncelleme yapmak istiyorum. Kendi kendime (ev yapımı pizzasına) iddiaya girdim

Tarih Hedefi: 9-10 Mayıs (İkisinden Biri) (Burada sorun yok - hala aynı hedef)
    Fiyat Hedefi: (166,3 veya 164,5)
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Pozisyonum yok Eurusd stopladım dün. Ama çıkması gerekmiyor mu faiz artırımında.. Kendi para birimleri değerleniyor sonuçta

Yanlış mı biliyorum acaba?
    Bu konuda ben capcahilim. Forumda buraları okuyan biri varsa ve cevap verirse harika olur.

Sesli mantık yürütüyorum - Faiz artarsa Doların değeri artmalı. Bu da 1 EURO 'nun daha az miktarda USD alabilmesi demek. Yani EURUSD düşer. - işallah bunu okuyan biri olursa kahkahalarla gülmez bana...Bir de ChatGPT 'ye sorayım:

If the Federal Reserve (FED) increases interest rates, it typically causes the value of the currency to increase, leading to a stronger US dollar. This is because higher interest rates make the currency more attractive to foreign investors who seek to earn a higher return on their investments.

In the Forex market, the exchange rate between two currencies is affected by the relative interest rates of the two countries. So, when the FED increases interest rates, it causes the value of the US dollar to increase, leading to a decrease in the value of other currencies in the Forex market.

For example, if the FED increases interest rates, the US dollar will become more attractive to foreign investors, who will buy more US dollars to take advantage of the higher interest rates. This increased demand for the US dollar will cause its value to appreciate relative to other currencies, such as the Euro or Japanese yen.

However, it's important to note that the impact of interest rate changes on the Forex market can be complex and depends on a variety of factors, including market expectations, economic conditions, and other central bank policies. Therefore, it's always advisable to carefully monitor economic and financial news to stay informed about potential changes in the Forex market.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Grafik çalışıyoruz....dışarda yağmur yağıyor...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    GBPUSD 'de uygun bir durum göremedim. O yüzden dümeni GBPJPY paritesine çevirdim. SATIŞ yönünde işleme girdim. (RİSK: 131 PİP)

Şu anki düşüş trendinin 9 Mayıs gecesine kadar dip yapmasını, 10 Mayıs tarihinde de (olasılık çerçevesinde) trendin yönünü yukarı döndürmesini bekliyorum.

Zaman her şeyi gösterecek... Selamlar

İşlemde D1 Mumun kapanmasıyla birlikte SL güncellemesi yaptım. An itibariyle Risk Edilen Miktar: 53 PİP

Hedef hala 166,35

Zaman her şeyi gösterecek - saygılar

6. Japon yeninin (jxy) birkaç aylık periyotta yükseliş trendine gireceğine dair kuvvetli ipuçları var. USDJPY buralarda biraz da git gel yapar ama 136-137 civarlarından 120 başlarına düşüş için takibe başladım. Forex ile beraber jpy bazlı etf araştırıyorum..

Bilgi olsun.

Gunaydin herkse

Selim bey ve diğer herkes.. Böyle bir bahçede sabah yürüyüşü yaptiginizi hayal edin..

https://twitter.com/evrenemerak/stat...83362870337536

Grafik çalışıyoruz....dışarda yağmur yağıyor...

Çok huzurlu bir ortam herkes icin

Sayfa 121/246 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •