İyi aksamlar, yatirimcisi olmaya çalıştığım sirketin forum sayfasına bakmayı akıl etmediğimi görünce biraz utandım doğrusu. Mesajları geriye doğru biraz okuduktan sonra bende bir iki cümle yazmalıyım dedim kendi kendime. İlk önce bilancomuz hayirli uğurlu olsun diyerek başlayayım. Gelen bilancoda net kar görünmüyor olsa bile ben bilançonun kotu olmadığını düşünen tarafıyım. Nasil yani diye sorduğunuzu duyar gibiyimkisaca soyle özetlemek istiyorum;
Fed faiz artışlarına başlamasıyla en fazla dayağı teknoloji sorketleri yedi, fed'in faiz artislarinda sona gelinmiş olma ihtimalinin kuvvetlenmis olması nedeniyle teknoloji şirketlerinin yedikleri dayağın acısını çıkaracağını düşünüyorum. Ayrica secim dönemi kısa bir süre sonra son bulacak ve iyi kötü bir sonuç olacak elimizde. Bu süreç bittikten sonra sonuç ne olursa olsun ülkeyi uzaktan izleyen yabancının turkiye piyasasina öyle yada böyle geleceğini düşünen taraftayim. Yok canım yabanci sonuca bakar ona göre gelir diyorsanız size Mobius'u googlelamanizi tavsiye ederim. Bu yaşlı kurt tam bir teknoloji sevdalısı ve gözü piyasanin üzerinde, bu ve bunun gibi yatırımcılar piyasaya girecektir. Fed faiz artış dongusunun son bulması, seçimlerin sonuca ulaşması vesilesiyle bir teknoloji şirketi olan karel'in de pozitif fiyatlamasina olanak sağlayacaktır. Son olarak içerideki oyuncu kim olursa olsun, ister hard oynasin ister soft, piyasa değeri kadar ihale almis bir sirketi bu fiyatlarda tutmayı başaramaz.
Yolumuz uzun, sabrımız var çok şükür![]()
Yer İmleri