Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ulke boyle bir dönem yasamadı 43 yasındayım 90 lar da hiper enflasyon da dahi bir memur emeklisi ortaokul mezunu ev alırdı memurun sabah kalhvaltısı simit bu kdr ulasılamz degildi yahu Ankara da 85 tl lahmacun satan yer var be lahmacunu biz ikram icin eve gelen iscilere verirdik arada
    reisi bir lahmacuna mı değişeceksiniz? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. mevcutta bıkman için milyon adet söylem yazılır şuraya ...

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kılıçdar en düşük memur maaşını 21 bin yapıcam dedi İş C canlandı , ne dediğinin farkında değil bu adam bıktım bu popülist söylemlerden , marketlere çanta dolusu paralarlamı gideceğiz, ekmek 30 liramı olacak??

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kılıçdar en düşük memur maaşını 21 bin yapıcam dedi İş C canlandı , ne dediğinin farkında değil bu adam bıktım bu popülist söylemlerden , marketlere çanta dolusu paralarlamı gideceğiz, ekmek 30 liramı olacak??
    herkes yine milyoner olacak bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Sonunda bizde zengün olucuuk
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    mevcutta bıkman için milyon adet söylem yazılır şuraya ...
    aa öle mi mevcuttan bıktın sus ne verilirse razı ol mu olmalı yane.
    geçin bunları ya.

çocuğuna hisse hesabı açtırıp her ay hisse alanlar..
    alın alın da..biraz piyasa geri zekalı görsün...

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku

Paragöz sen hep pasta yiyiyorsun galiba

https://www.carrefoursa.com/carrefour/ekmekler/b/1398
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Türkiye , kişibaşına gelirde 21. sırada , maaş ödemelerinde 76. sırada şu an. çalışanların milli gelirden aldığı pay 32 % den 24 e geriledi. çalışanların gırtlağını daha da sıkarak sorunlara çözüm bulunamayacağını anlamak gerekiyor.

Sayfa 353/1005 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •