Biraz ben sasa nın 7 tl den 4 tl ye düştügü seneye hatırlatıyor ne beklentiler orda 4 leri görürmüştü ...Sonrası malum yukarı dogru resmen işınlanmıştı 2-3 sene durmadan...
Biraz ben sasa nın 7 tl den 4 tl ye düştügü seneye hatırlatıyor ne beklentiler orda 4 leri görürmüştü ...Sonrası malum yukarı dogru resmen işınlanmıştı 2-3 sene durmadan...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
her şey olabilir bu saatten sonra haklısın..
gerçekten robota baglamak lazım..
yani kızıyorum kendime beklenti satın alınır gercekleşince satılır yılların kuralı bu..
ama gesan gercekten bu kadar aldıgı iş vs derken ve gercekten kimse bu kadar salacagını öngörememiştir. elinde mal olmayan demiştir tabi..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
daha yeni gelen astor bilanço açıklamış bizim Gesan yine son günü bekliyor bu yaptıkları da gercekten ayıp zaten
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bu kayıtsızlığın altında kesinlikle bir şey var. Çok büyük ihtimalle siyasi, yoksa şimdi en az 5-10 tane daha kap patlatmışlardı. Tek söyleyeceğim şey var kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Behiç bey'i de yazdık bir kenara
Sinek pis değil ama mide bulandırır..
https://twitter.com/girisimelektrik/...736457217?s=20
Kesin ip var![]()
Yer İmleri