Ýlgimi baþka birþeyde çekti.
DÝPNOT 3 – BÖLÜMLERE GÖRE RAPORLAMA de eleminasyon hiç yok.
Ýlgimi baþka birþeyde çekti.
DÝPNOT 3 – BÖLÜMLERE GÖRE RAPORLAMA de eleminasyon hiç yok.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Benim anladýðým bu kadar.
Demem o ki ; FAVÖK marji %45 ten %3 'e düþen , Net kar marjýný %16 dan -%11 e düþüren ; býrakýn net karý FAVÖK üretemeyen Hisse Baþýna Kazançý : -0,245 getiren þirketin hissesisni kim niye alsýn.
Hadi ben gerizekalýyým ; siz siz olun almayýn kardeþim.Çocugunuzun rýzkýný yatýrmayýn.Gerizekalý olmayýn. Benim para çöp oldu gitti.Sizinki olmasýn. Benim param doðmamýþ çocucuðumun rýzký baþkasý tarafýndan yendi içildi kumar masasýnda harcandý.
Yapmayýn kardeþim. Tüm içtenliðimle söylüyorum uzak durun. Baktýnýz çýkýyorkar edeceksiniz o zaman alýn. Mal alacam diye yarýþmayýn yukardan mal almayýn. Gerizekalý olmayýn..Ben yandým siz yanmayýn. Çok çok dikkatli olun.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Þimdi bunlarý okuyan insanlar diyebilir ki yukardan almasaymýþ veya bu hisseden çok çok kar edip göbeðini kaþýyýp çayýný içiyor olabilir. Bakýn bu hisse insanýn moralini bozar , elini verirsin kolunu kaptýrýsýn.
Birileri çýkar ne aðlýyorsun almasaydýn der ; birileri çýkar baþka bir þey der. Sen kimseyi dinleme Ky olarak yatýrým yaptýn diye suçlu deðilsin, bak deðerlendir, öðren birþeyler elinden ne gelirsa yap. Sabýr et en zoru bu.
Hiç bir a.cýk agýzlý yüzünden kendini bozma; içerdemisin dýþarý çýk; bir çay içi düþüyormu bakma; git baþka iþlerle uðraþ. 200 olsun 400 olsun 600 gün olsun farketmez ne zaman olursa olsun.Ona Azrail geldikten 2 gün sonra güneþ sana tekrar doðacak....
Herkes sattý heralde. Bilgi olsun diye yazýyorum.
https://www.halkyatirim.com.tr//pdf/...irketrapor.pdf
Bu kalemler ahhh bu kalemler.....
Yaz kýzým satýþ pazarlamaya 17 milyon.....
Argeye boþver 9 yaz yeter....
![]()
FAVÖK nedir?
Favök kelime açýlýmý olarak Faiz, Amortisman ve Vergi öncesi Kar anlamýna gelmektedir.
Kardeþim bir þirket nasýl FAVÖK üretemez.
Borsaâ€ââ↚¬ž¢da vatandaþýmýzý soydular. Görülmemiþ bir operasyona maruz kaldý küçük yatýrýmcý. Çok üzgünüm, uyarmaya çalýþmýþtým. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canlarý sað olsun. Çalýnaný tahsil edeceðiz manipülatörlerden. 15 Mayýs günü Borsa'ya soruþturma emri vereceðim.
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...63121679745025
https://www.gazeteduvar.com.tr/kemal...-haber-1616954
Sayýn Kýlýçdaroðlu az önce yine tweet attý borsa ile ilgili.
5 milyon yatýrýmcýnýn olduðu borsada, (borsadaki bu 5 milyon yatýrýmcýnýn, aileleri de etkileniyor maddi manevi) artýk siyaset bile eskisi gibi olmaz.Siyaset borsa iliþkisi dahada artacak çünkü yatýrýmcý sayýsý borsada artmaya devam edecek.
Sayýn Kýlýçdaroðlu, en baþta bu hisse soruþturulmalý. Küçük yatýrýmcýyý soyanlar en aðýr þekilde cezalandýrýlmalý. Tarihin en büyük soygunu, en büyük operasyonu bu hissede yaþandý, yaþanýyor.
Bu soygunu her kim veya kimler yaptýysa bulunmalý ve bunlara çok aðýr cezalar verilmeli.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Son düzenleme : lionnes1; 07-05-2023 saat: 04:10.
Bugun GK sý var. 11 de bakalým ne olacak. Þahsi bir saðlýk problemimden dolayý ben gidemedim. Yoksa katýlacaktým.
Giden olursa sorarsanýz sevinirim. Borsada operasyon çekildiðinin farkýndalar mý?
Yer Ýmleri