Artan

286,25 9.99 17:58
36,84 9.97 17:57
21,06 9.97 17:58
23,86 9.95 17:55
11,49 9.95 17:55
Artan Hisseler

Azalan

24,30 -10 17:58
127,80 -10 17:59
42,32 -10 17:58
23,76 -10 17:58
193,70 -9.99 17:58
Azalan Hisseler

İşlem

21.201.696.297,71 17:58
15.132.676.280,60 17:58
9.249.327.964,98 17:59
8.340.906.028,50 17:59
7.730.468.916,40 17:58
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop L

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu hem görsel hem çeşitli iş kollarında olan dostlarla istişareler yaptık.
    Benim düşüncem ve piyasada gördüğüm kadarı ile , önümüzdeki hafta İnce ve Sinan bey taraflarından K.K kaymalar olacağını düşünüyorum hatta Sinan beyin K.K destekleme kararı alacağını düşünüyorum
    , tabi ne kadar oy kayar orası flu ama bu 2 adaydan %4 oyun K.K kayması 1. turda seçimi noktalatır.Yalnız meclis çoğunluğunun Cumhur ittifakında olacağını düşünüyorum.Anketler son durumları önümüzdeki hafta açıklayacak karışık ve zor süreç olabilir önümüzdeki hafta.
    2 tarafta öyle sıkışmışki hayatta bir ortama girmeyecekler bir araya geldi , 2 tarafta kaynağı olmayan vaatlerde bulunuyor 1 oy 1 oy dur diye.
    bakalım geçen hafta başı böyle bir seneryom vardı hafta ortası bu yönde bir kararlar gelebilir.Yalnız şunuda yazmak istiyorum dün yapılan saldırı aklı selim muhafazakar ve aklı selim gerçek milliyetçiler tarafından sorgulama günü olmuş memleket için hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bakalım geçen hafta başı böyle bir seneryom vardı hafta ortası bu yönde bir kararlar gelebilir.Yalnız şunuda yazmak istiyorum dün yapılan saldırı aklı selim muhafazakar ve aklı selim gerçek milliyetçiler tarafından sorgulama günü olmuş memleket için hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
    Adaylardan birinin çekilmesi beklentisi ile çıkış daha rasyonel geliyor bana...

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Adaylardan birinin çekilmesi beklentisi ile çıkış daha rasyonel geliyor bana...
    hsbc geçen hafta kchol holding ve banka aldı ,
    hafta ortası seneryom gerçekleşirse hafta sonuna doğru yabancı hızlı makina alımları gelebilir .

piyasa gel gel yapıyor bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hafta ortası seneryom gerçekleşirse hafta sonuna doğru yabancı hızlı makina alımları gelebilir .
    geçen hafta birileri bunun hazırlığını yaptı tahta bazlı bugun çoğu tahta ak yatırım eşliğinde kalktı.
    yarın bu hareketin feyk olup olmadığına bakıcaz teknik olarak formasyon mevcut saatlikte yalnız direnç seviyesinden kar al yapıldı kapanışa doğru.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen hafta birileri bunun hazırlığını yaptı tahta bazlı bugun çoğu tahta ak yatırım eşliğinde kalktı.
    yarın bu hareketin feyk olup olmadığına bakıcaz teknik olarak formasyon mevcut saatlikte yalnız direnç seviyesinden kar al yapıldı kapanışa doğru.

formasyon sorulmuş benim takip şeklim bu teknik olarak dirençler grafta stoploss da maliyetimize göre değişiyor tahta bazlı.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

formasyon sorulmuş benim takip şeklim bu teknik olarak dirençler grafta stoploss da maliyetimize göre değişiyor tahta bazlı.
    2.direnç bölgesine yol alıyor bolinger takibi ile

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

geçen hafta başlayan alımlar ve seneryom vardı KK bu hafta kayacak oylar ve bazı kurumların gizli yaptırdığı gerçek anketlere göre bir hareket bekliyordum hafta sonuna yakın bunu şuanda uyguluyorlar , ama ne kadar devam eder katalizörü okuyan biliyor.
    teknik olarak KK çıkarsa sandıktan pıst 100 için 4800 üzeri günlük kapanışlar 5100 beklerim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •