Sayfa 230/1005 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Viop L

  1. Hafta sonu hem görsel hem çeşitli iş kollarında olan dostlarla istişareler yaptık.
    Benim düşüncem ve piyasada gördüğüm kadarı ile , önümüzdeki hafta İnce ve Sinan bey taraflarından K.K kaymalar olacağını düşünüyorum hatta Sinan beyin K.K destekleme kararı alacağını düşünüyorum , tabi ne kadar oy kayar orası flu ama bu 2 adaydan %4 oyun K.K kayması 1. turda seçimi noktalatır.Yalnız meclis çoğunluğunun Cumhur ittifakında olacağını düşünüyorum.Anketler son durumları önümüzdeki hafta açıklayacak karışık ve zor süreç olabilir önümüzdeki hafta.
    2 tarafta öyle sıkışmışki hayatta bir ortama girmeyecekler bir araya geldi , 2 tarafta kaynağı olmayan vaatlerde bulunuyor 1 oy 1 oy dur diye.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

  2. Bendeki x100 resmi bu
    vade başı oluşan düşüş rakamların yakınlaşması diyelim.
    artık yükseliş başlamalı
    4480 altı kesin stop olmalı


  3. Benim seçim tahminim meclis kesinlikle muhalefetin olur. CB seçimi en kötü ihtimalle ikinci tura kalır. Sınan Ogan akp MHP ve diğer küçüklerden alır. CB seçiminde RTE yi beğenmeyenler oy vermeyecekler geçersiz oy kullanabilir. Bu da Kılıçtaroğluna yarar. Adam usd 3 iken %51,5 almış. Bu kadar kötü iken kazanmasını beklemek mantıklı değil.

  4. #1836
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    fışkırtacağı p.teside yok ..kaynadı 1 mayısla

    salı bıraktığı yerden oduna devam ..muhtemelen
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    8 seans kaldı sandığa

    off road yapar ..bugün biraz tepki

    sonrası ..
    bıst 4580 altı 4300 e yol açar

    anlaşılan sandığa kadar odunlayacak herif..iyice dibi bulup sandıktan bir iki gün evvel küçük tepki verir

    sonrası ..sonra bakacaz

  5. Mesala deva ve gelecek partisi Ak partiden oy alsın diye monte edildi ama o işlemedi bana kalırsa etliye sütlüye dokunmadan chp kontenjanından millet vekili çıkaracaklar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

  6. Ah bozkuş a gittin yımırtalı pide yaptırmaya zenciler öyle yakaladı seni adamlar senin pide ile karnını doyurdu. Daha iştahlı dövüyorlar sayende

  7. Kurumlar teminatları arttırabilir bu süreçte.

  8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seçim düşünceniz nedir vıop sakinleri varmı stratejiniz.
    hocam stratejiyi bence başta asrın lideri ve bakanları 14 mayıs sonrası milletin vekil adayları belirledi. darbe ,erkek erkeğe hatta hayvanlarla evlilik,bunun önüne geçmek için gılıçdaroğlu kazansada .kazanamaz dediler. virmeyiz yüzük gidmesin diyola.hal böle iken kaldır indir.yani ele vermece devamke olur kanımca.nakit kıraldır,hatta döviz sepeti.15 mayıs ta nebati nin ışıldayan gözleri solarsa almayı düşünecem tabi düşüneceğim.hisse alıp rahat uyurum içinde ağustos sonunu görmeli.tabi beni bağlar düşüncelerim. big 31 -31 yapan dayı çok iyiyi mercedes alıyordu hatta okul yapacaktı hep üzüldük mü hayır hesanat yapamadığından mütevellit.kimlelgeldi kimler geçti.hayat böle bişey.

Sayfa 230/1005 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •