Bankalar hakkýnda asýlsýz spekülasyon suçtur. O sosyal medyadaki hýrbolarý akþam alýrlarsa þaþýrmam, umarým alýrlar.
Bankalar hakkýnda asýlsýz spekülasyon suçtur. O sosyal medyadaki hýrbolarý akþam alýrlarsa þaþýrmam, umarým alýrlar.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Þiþecam RSI 30 a gelmiþ. Rusya savaþýnda gelmiþti en son. Nefessiz soluksuz bastý adamlar 50 den beri
bankalar döviz yükümlülüklerden dolayý döviz çekene ödeme yapmaya istekliler. Ama tersi þekilde gidip bi 500k dolar getirdim yatýracaðým diyin almýyorlar. bence bankalarda fiziki döviz ödemelerde sorun yoktur, bu konuyu müþteri temsilcime defalarca sordum. O tweeti bende okudum, eðer o adam TR de ise alýrlar emniyete, sen ne güzel twitler atýyorsun diye.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Çarþýda döviz gevþemiþ biraz 20.29
https://twitter.com/e507/status/1651...sEXVV64xg&s=19
MB altýn satýþýna artan oranlar ile devam ediyor.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Güneþ panelinde en önemli girdiler hücre, cam, alüminyum deniyor. kabaca 200 watt panel alaný 1 m2. Türkiye'de yýllýk 9000 Megawatt panel üretim kapasitesi varmýþ. Hesabým doðru ise 45 milyon m2 cam gerekir. 1 m2 cam 200 TL olsa yýllýk 9 milyar TL'lik bir pazar olmasý gerekir.
Geçen bir firma güneþ paneli cam yatýrýmý açýklamýþtý, ÞÝSE CAM da bu alanda yatýrým açýklamýþtý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri