Sayfa 409/1005 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Amcam zamanında Kardemirde çalışmış. Havadan bombalama olmasın diye sahil yerine vadiye kurulmuş diye anlatırdı.

Filyos limanı ile kömür ve cevher maliyeti az bir şey düşebilir ama liman operasyonları başladı mı uydu görüntülerinde göremedim. Demiryolu bağlantısı da gerekir.

Kardemir halihazırda Çatalağzı'nda kurulu olan Eren Enerjinin limanını kiralık olarak kullanıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla TTK'nın Zonguldak limanını da kullanıyor. Eren Enerji'nn limanına demiryolu bağlantısı yoktu daha önceleri. 3-4 yıl önce demiryolu bağlantısı yapıldı...
    Eren Enerji limanını genişletmek için ÇED başvurusunda bulundu....

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Seçim sonrası bir yıllık dönemde piyasa faizlerinin en az bu seviyelerde oluşacağını öngörüyor diyebiliriz sanırım...
    herhangi bi öngörüye paralel hareket ettiklerini sanmam, nitelikli yatırımcı diyor, yani kimin alacağı belli- özilhan ailesinden birilerinin olması muhtemel, şirkete para lazımmış ve bu fiyattan anlaşmışlar, seneye şöyle olur böyle gelir falan diye bi boyutu yok mevzuunun

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    holding yoktu ..sahol ekledim portfoye .. bankada yok bakıyorum .. belki yonca eklerim ... kolay gelsin ..
    aslında ikisini de pas geçip akbnk eklesen ? sahol zaten üçte ikisi akbnk, ve akbank garandan daha iyi yönetiliyor, orta/uzu vadede ondan iyi olacaktır

ben kchol ağırlıklı, isctr ttkom dohol.. glyho, kords falan gibi niyetlendiklerim var ama böyle dipten dönüşlerde öncelikle kafa kağıtlar hareketlenir, yan kağıtlara aha sıra var, hele xleş daha uzunca bi süre boş geçer

4. Aynen üüüle olur bencede ozan abi benim kareaslar nasıl

Tüpraş, Ereğli, Thyao, Ykbnk, Asels, Arçlk, Ttkom, Bimas
    Hamdım Piştim Yandım

531 üstü alım gelebilir

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Geçen sene Salihli'de bir vatandaşın zeytinlerini sulamak için açtığı kuyudan siyah sıvı çıkmıştı. Yapılan analizde yüksek kaliteli petrol buluntusuna rastlandığı söylenmişti. O bölgede TPAO deneme üretimine başlamış...
    http://www.manisadenge.com/haber-tur...-gecildi-73021

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Geçen sene Salihli'de bir vatandaşın zeytinlerini sulamak için açtığı kuyudan siyah sıvı çıkmıştı. Yapılan analizde yüksek kaliteli petrol buluntusuna rastlandığı söylenmişti. O bölgede TPO deneme üretime başlamış...
    http://www.manisadenge.com/haber-tur...-gecildi-73021
    Geçenlerde internette okumuştum. "Yerlere sigara atmayın, seçim yaklaştıkça her yerden petrol gaz çıkmaya başladı. Yanariz" diye.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ereğli'nin yüzde 3 bende....))))
    Şaşkın Ayhan ben malı sattım ereğli de.....yahu bende ne kadar hisse varki ereğli yi pazarlayacam......sen bence borsadan uzak dur......zerre miktarı borsadan anlamıyorsun......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 409/1005 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •