Sayfa 410/1005 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop L

Bu arasda hisse aranım yüzde 30 indirdim....bugün gümüş ons da 26,06 da şort açtım hayırlı olsun.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Eşit ağırlıkla bakınca halka açıklık değeri en yüksek ilk 30 hisseleri ortalama yükseliyor, BIST Tum düşüyor gibi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bence alan aldı satan sattı kısa sürede satabileceği hisse ile oynuyor.

Seçime yöenlik son yüklü alımlar perşembe cuma olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    aslında ikisini de pas geçip akbnk eklesen ? sahol zaten üçte ikisi akbnk, ve akbank garandan daha iyi yönetiliyor, orta/uzu vadede ondan iyi olacaktır

ben kchol ağırlıklı, isctr ttkom dohol.. glyho, kords falan gibi niyetlendiklerim var ama böyle dipten dönüşlerde öncelikle kafa kağıtlar hareketlenir, yan kağıtlara aha sıra var, hele xleş daha uzunca bi süre boş geçer
    Sahol aldim koydum abi akmaz kokmaz.. Xleş aynen katiliyorum trend devamsa faz degisecek abi petkm duruyor. tutacagim
    1.5-2 yillik hafizadaki hisselrr out bence... banka onemli portfoyde akbnk da guzel.. Grafik baktim bir buyuk banka ak is yonca. olabilir . Kucuklerdende skbnk tskb gozume kestirdim. Pandemiden baslayan "trend bittimi" en buyuk sorunsal kafamdaki cozemiyorum.. Bittigini sanmiyorum ara duzeltmedeyiz hatta bence dalgasal olarak 2. Dalgadayiz.... yeni basladik 20 yillik yataydan cikti grafik... ama bellide olmaz .. 2. Dalga sertleebilir oda ayri bir sorun. bakalim kismet...
    Son düzenleme : SEL; 08-05-2023 saat: 13:18.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Bir döneme damgasını vuran Kemal Derviş rahmetli olmuş

eski Ekonomiden sorumlu bakan

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bir döneme damgasını vuran Kemal Derviş rahmetli olmuş

eski Ekonomiden sorumlu bakan
    büyük dedelerinden bir tanesi osmanlı sadrazamıydı. halil hamit paşa. idam edilmişti.

allah rahmet eylesin.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu arasda hisse aranım yüzde 30 indirdim....bugün gümüş ons da 26,06 da şort açtım hayırlı olsun.....
    21,80 den beri düzenli şort açıyorsun, bravo iyi bildşn yönü, acayip bildin

Az adam olsam utanır gümüş kelimesini lügatından çıkartırsın...

Sen şortlamaya devam et

8. Tohatlı abi gümüşe nerden işlem yapıyorsun. Geçen hafta investing grafikisinden biraz baktımda hacimli 26 üstü satış yemiş görünüyor.
    Bende şortlayım diyorum vakit geldi gümüşe sağlam kayacaklar gibi duruyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 410/1005 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •