Sayfa 876/1044 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Güzel bir Antalya sabahından herkese selamlar...

Dün biraz gezme imkanı buldum. Çok güzel bir şehir...

Üstadım siz oraya yerleşmeyi falan düşünüyorsunuz galiba. İş güç olmadan oralar çekilmez. Size, sizi oyalayacak bi iş lazım, o gözle bakın bence. ha bide oralar çok pahalı diyorlar. Şehir merkezinden azıcık uzak olursa tadından yenmez. Artık sizin fikriniz nedir bilemem ama .
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım siz oraya yerleşmeyi falan düşünüyorsunuz galiba. İş güç olmadan oralar çekilmez. Size, sizi oyalayacak bi iş lazım, o gözle bakın bence. ha bide oralar çok pahalı diyorlar. Şehir merkezinden azıcık uzak olursa tadından yenmez. Artık sizin fikriniz nedir bilemem ama .
    Az önce Gaziantep 'e gelmiş bulunuyoruz. Orası günlük güneşlikti, burası ise yağışlı...

Antalya bana göre değil. Çok kalabalık. Trafiği yoğun olan yerleri sevmiyorum. Gaziantep 'ten gitmek istemememin bir nedeni de yoğun trafik ve yoğun Suriyeliler...

Bu yaz kısmet olursa gezmeyi düşünüyorum. Belki bana uygun bir yer bulabilirim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Kaldığımız yerden devam...

PKART...

Anlık AKD 'ler...

Her zamanki gibi ANC yine başrolde. Artık ne yapmak istediğine dair şüpheler kalmamıştır herhalde...?

İstediğini yapabilmiş midir? Sanmıyorum...!

PKART...

Gün sonu AKD...

PKART...

Gün içi AKD...

ANC yine başrolde satıcı, GDK iyi polis rolünde...

İkisi de aynı ekip...

PKART...

AKD ve TAKAS eşleşme analizi...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

PKART...

Açılış Seansı AKD grafiği...

Sayfa 876/1044 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •