Sayfa 430/1005 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop L

1. Ama İnce ve Oğan'ım siyasi hayatı bitti bence....

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Silinmiş yazılar... Ispatlayamam... Allah'ın varlığını da ıspatlayamam ama biri kalkıp ıspaltamazsan en adisin ..... ..... derse ne kadar aptalca olur değil mi?

Bazı şeyler barizdir, kimi aklı basmayanlar ise somut çözünürlüğü dahi zihiri görür...
    İftira atıyorsunuz imaa yollu.. sonra ispatlayamam diyorsunuz.. allah yok demek iftira değildir. ama ne ayak oldukları derseniz bunun için en azından bir ipucu vermelisiniz, ha bana göre, düşünüyorum, fikrim derseniz de saaygı duyarım, ama ne ayak na bacak derseniz iş değişir. Neyse.
    Another day in paradise

Yönetim yazımızı silmiş..
    İşçi olsam sosyalist partiye oy verirdim, dedim..
    Bu yazıdan korkulacak ne var yahu?

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    İftira atıyorsunuz imaa yollu.. sonra ispatlayamam diyorsunuz.. allah yok demek iftira değildir. ama ne ayak oldukları derseniz bunun için en azından bir ipucu vermelisiniz, ha bana göre, düşünüyorum, fikrim derseniz de saaygı duyarım, ama ne ayak na bacak derseniz iş değişir. Neyse.
    Gece gündüz millet ittifakına pkk ile ortak, fetöcü diyenlere laf söyle... Daha 1 hafta evvel İnce ne dedi? Fetö nün yeni ortağı dedi CHP ye... İftira budur... Çünkü yalandır ve barizdir...

Bense iftira atmıyorum, seçimden sonra bu İnce ve Oğan'ım ne ayak olduklarını göreceksiniz diyorum... Ak kara belli olacak diyorum... Bu bir beklentidir... Vaktinde 2015 Haziran seçiminden sonra Bahçeli nin ne ayak olduğu ortaya çıkmıştı... Şimdi de bu arkadaşlar var tombalada...

Önce güzel Türkçemizi öğrenin, sonrada biraz mantık üzerine okuma yapın... Zira basit şeyleri algılama da güçlük çekiyorsunuz...

The Economist dergisinin Twitter kapak fotoğrafına AK Parti'den sert tepki.................

The Economist dergisi, Twitter'daki kapak fotoğrafını İngilizce olarak "Erdoğan gitmeli" yazısıyla değiştirdi.

Şimdi vatandaş olarak ne düşünüyorumm....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    The Economist dergisinin Twitter kapak fotoğrafına AK Parti'den sert tepki.................

The Economist dergisi, Twitter'daki kapak fotoğrafını İngilizce olarak "Erdoğan gitmeli" yazısıyla değiştirdi.

Vatandaş olarak 14 Mayıs'ta sabaha kadar şampanya içereke kutlama yapmayı düşünüyorum şahsen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,148
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

Vatandaş olarak yurt dışı adamı istemiyor düşünürsün.
    Vatandaşı aydınlatanlardan biri olarak ben bu durumu önceden tanıdıklarıma aylar önce tek tek söyledim.
    iki bilemediniz bir hafta kala böyle dergi kapakları olacak dedim. Amaçları size algı kasmak.

AVRUPA nın ödü kopuyor Suriyeli ler gelecek diye. DUA ediyorlar DUA. Kazansın diye.

Ohhh..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Bugüne kadar siyaset konuşmadım bu forumda ve konuşanları eleştirdim... Lakin seçime kadar bence siyaset demek borsa dahil herşey demek... Bu yüzden sadece siyaset konuşacağım 14 Mayıs a kadar...

Sayfa 430/1005 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •