Originally Posted by
krokodil
Saygideğer beyfendi biz sizinlen elefonda görüşmustuk..konkada yanliş anlasilmisdim.sonra konu ikimiz tarafinda anlasildi uzun uzadiyada ayni şeyleri dusundugumuzude karsiikli beyan etmistik...belirtmek isterimki ben üstad değiim..bu yaziniz.bir.latife ise zaten sorun yok...yok bir iğneleme.ise önce teessuf.ederim sonra bu botsaya kahrederim..anlamiyorumki nedir mesele
Abi mesele şu; Aklınca laf soktuğunu zannedenlere yazdığın hisse hemen gidecekki senden iyisi olmasın. Hatta mümkünse endeks düşse bile her gün tavan tavan gidecek, hissenin varsa kötü yönlerini kesinlikle söylemeyeceksin. Yoksa sahte hesap olursun, mal pazarlıyor olursun, birilerinin adamı olursun. Kaç dakika konuştun bilmiyorum ama harcadığın zamana çok yazık etmişsin.
Boş ver takma kafana, bunlar ne ilk ne son. Seni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir. Üstat arayan varsa da telegram gruplarına gitsin, bi Dünya üstad var. Üstelik yanında tuz getirmeyenlere ücretsiz tuz bile veriyorlar.
1998 yılından beri borsada, 2004'ten beri de hisse.net'teyim. O eski forum yazarları ile sabahlara kadar yaptığımız sohbetleri, analizleri, temel, teknik incelemeleri hatta geyik muhabbetlerimizi düşündükçe üzülüyor ve o günleri çok özlüyorum. Kimler geldi kimler geçti ve maalesef o günler bir daha gelmez.
Yeni trend pandemi/enflasyon borsacıları, pehh
Not: Lütfen tweeter adresime takip isteği göndermeyin, orada da tadımı kaçırmamak adına dostlarım harici takipçi kabul etmiyorum.
Hadin selametle
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri