Yeni gördüm...ben de bi keresinde gömlekçilere sektirince kızmıştı
Ekmek parası...pazarlama bu işin ruhunda var....pazarda mal pazarlanır...hiç şu hisse sat verdi şuraya kadar düşer diyen bi aracı kurum gördünüz mü, en azından yerlilerden...sürekli long...ileride daha iyi olacak inşallah...uzun vadeli düşünmek lazım, düştükçe biriktirmek lazım
SASA en büyük 3 holdingin piyasa değeri toplamına erişmiş, SASA soruyorlar bi abimize yayında; -Yani bu hisse biraz sanki müteakip 5-10 yıllık beklentileri satın almış gibi, daha da iyi olabilir tabi, ama ben alır mıyım bu fiyattan, almam sanki....Lan olm sakın bulaşmayın bugün yarın yıkılır bu demek yok raconda...bu işler böyle..
Geçen sene Ereğli temettü muhabbeti başladı twitter'da aha dedim vakti geldi...gerçi bi daha kaldırdılar da pek kimse ne olduğunu anlayamadı sert gitti geldi...ben de 65 leri görür bu dedim...mazotu yetmedi....
Temel analizde hiç sat yok...hep al var...hisse dolar bazlı %50 düşüyor hala al...yaw madem zaten hiç satmayacaksın niye her gün grafiğini takip ediyorsun, muhabbetini yapıyorsun...hiç çözemedim bu işleri..
Kira gibi temettü veriyormuş...ee hiç vermesin hep fiyatın içinde tutsun temettüsünü, daha iyi olma mı...neydi şu Buffetin kağıdı Bearkshire mı..misal..
Döngüler var...sürekli dalgalanıyor...eğer devasa bir boğa döngüsünde değilsek, 50-100 yıllık veya ömrümüz yetmeyecekse, bu ralli enflasyona karşı kazandırmayacaksa, denklem ABD'den farklı olacak hep...ABD de 100 yıldır boğa rallisi var, onun da altında 50-60 yıllık alt döngüler var, hiç satmazsan eninde sonunda hep muazzam kardasın..neyse
ps İstanbulda değilim.
Yer İmleri