Evet bu Onur, bilip bilmeden millet konuşur, aynı şubede 6 ay önce başka birinin altınları sahteleriyle değişmiş muhtemel aynı olacaktı biz erken gitmiş olduk , dedi.
Çocuk savcılıktan çıkıp kiralık daireme tesisatçı getirdi, zor bir durum oldu onun için.
Düzgün bir çocuktur ben tanıyorum.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
2. Anahtarın yedeğini yapamqzlar mı. Ben kasanın anahtarlarını kaybettim. Banka çilingir çağırdı. Geldi kasayı kırdı çıkardı. Yeni kilidi taktı. Anahtarın ikisini bana verdi 1 i bankada kaldı. Görevli ile çilingir anlaşsa bir tanede kendilerine anahtar çıkarsalar ben yokken kasayı boşaltırlar.
bir halt olacağı yok.
İşte konuşuyor boş boş, çocuk bana polis tutanağın resmini gönderdi özel olmasa paylaşırdım, asparagas olsa polis savcı ne arasın bizim millette komplo sevgisi çok olduğundan sap ile zamanı karıştırır.
Bu çocuk fakir biri değil , sağlam şahsi birikimi var, asparagas işlere de dahil olmaz.
https://www.youtube.com/shorts/to7CgWn4msI
Bademler şu sıralarda.
İyice tiksindim bir yandan rte ye eleştiri hakaret sayılırken diğer yandan ülkenin kurucusu Atatürke çok ağır küfür eden paylaşım yapmak buna müsade eden zihniyete gerekli ağır yaptırımlar yada cezaların verilmemesi açıkçası beni çok sinirlendirdi ve tiksindirdi.
Yer İmleri