Ooo ruslar suçlu...
Ps. hâlâ diye yazılır..
Memento mori
inşallah dediğiniz gibi olur sn. hkm
bu ara çok yanılıyorum. mesela portföyümün az bir kısmını oluşturan 2 hisse var. %90 altın fonu taşıyorum.
bugün endeks %8 artı iken, benim 2 hissemde %8 eksi idi... altın fonu da net aktif değerinin %4 altında işlem görüyordu, diğer fonların aksine..
büyük bir rehabilitasyon yaptı bende bu durum.. aydınlandım[emoji846]
ama seçim sonuçları konusundaki düşüncemde ısrarcıyım. seçim sonrası değerlendiririz inşallah siz haklı çıkarsınız.
Reis 2018 de pek çok şaibeye rağmen atı alan üsküdarı geçti diyerek ve en büyük rakibi gece ortadan kaybolarak yüzde 52 aldı.Aradan 4 yıl geçti,ekonomik kriz,yolsuzluk söylentileri,liyakat problemleri vs bu seviyede olacak,oy deposu olan yerlerde yaşanan rezalet bir deprem sürecinden iki ay sonra hala oy kaybetmiyecek öyle mi.Hadi bakalım göreceğiz.
Trafoya kedinin girmediği,elektrik kesintisinin olmadığı,ysk dan bilgi akışının kesilmediği,mühürsüz oyların geçerli kabul edilmediği seçimlerde akp nin işi zor.Muhalefet nasıl imamoğlu seçiminde söke söke hakkını aldı bunda da alır.İnsanların anlamadığı reis zaten son seçimi açık farkla kaybetti,yenilmez algısı yanlış,imamoğlunun karşısında binali yoktu reis vardı,iki kez kaybetti,ikincide hezimete uğradı.Bunda da kaybedecek.O karar verilmiş,pazar günü gene değerlendiririz.
Ben Kılıçtaroğlu için 51 Erdoğan 42 Sinan Oğan 7 İşte oranlar. Şimdi dinliyorum ahaberi reise güvenim arttı. Resmen algıya kurban gidecem.
Yer İmleri