İstifa eden Kızılay Başkanı(sosyal medya hesabından ) : Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver!
İsra 80
İstifa eden Kızılay Başkanı(sosyal medya hesabından ) : Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver!
İsra 80
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kızılay : Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu, 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oy birliği ile Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı almıştır. 2016 yılından bugüne Genel Başkanlığımızı yürütmekte olan Dr. Kerem Kınık’ın talebi ile alınan bu karar çerçevesinde, Olağanüstü Genel Kurul'a kadar tüzüğümüz gereği Birinci Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'na vekalet edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şahsi irade yok.
kullar ve köleler dünyası.
Bizlerdende onu bekliyorlar.
Ne yaparlarsa yapsınlar emir dinlenecek.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
4 Gün önce Can Ataklı anlattıydı.
Şimdi yaşı tutanlar seyredebiliyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=L5fU...nnel=CanATAKLI
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Arkadaşlar
Son 48 saat
Ben 2 kişiyi diskalifiye ettim.
Kayınvalidem ve eşimin teyzesi.
Diskalifiye etmek zorundaydım.
Kızımın hasta olduğunu iddia ederek, evime çektim.
Yurtdışına gideceğimizi iddia ettim.
Ama gitmeyeceğiz, oy kullandıktan sonra kardeşimin evine geçeceğiz.
Bunlar cahil. Bunlar nato kafa nato mermer.
Üzgünüm ama vicdan azabı çekmeyeceğim.
21 yıldır çektiğim yeter.
İlkokulu bitirememiş insanların seçtiği kişilerin beni yönetmesine izin vermeyeceğim. (ikiside ilkokul terk)
Herkese, ailesinden, yakınlarından, 1 kişiyi diskalifiye etmesini rica ediyorum.
Yapacak bir şey yok.
Eğitemiyoruz, akıllandıramıyoruz.
Yer İmleri