Sayfa 59/182 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1450 madde; 465 - 472 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Söyleyeceklerimizi söyledik...bundan sonra söz milletindir diyorum... yarın herkes kendi akıl ve vicdanına göre oyunun verecek..ben hayatımda bu kadar heyecanlı bir seçim süreci yaşamadım...

Şimdiye kadar kimsenin kalbini kırmamaya ve incitmemeye çalıştım...geriye kaldı 15 saaat...gece 23 e kadar ben zaten uyurum...benim için kaldı 7 saat...bu 7 saat boyunca kimsenin kalbini kırmamaya başaracağım...

Sonrası zaten ak mı kara mi ortaya çıkar...herkes aldığı pozisyona göre ya piyasa tarafından cezalandırılacak yada prim ile ödüllendirilecek...
    Az kaldı...sabır sabır sabır....

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Söyleyeceklerimizi söyledik...bundan sonra söz milletindir diyorum... yarın herkes kendi akıl ve vicdanına göre oyunun verecek..ben hayatımda bu kadar heyecanlı bir seçim süreci yaşamadım...

Şimdiye kadar kimsenin kalbini kırmamaya ve incitmemeye çalıştım...geriye kaldı 15 saaat...gece 23 e kadar ben zaten uyurum...benim için kaldı 7 saat...bu 7 saat boyunca kimsenin kalbini kırmamaya başaracağım...

Sonrası zaten ak mı kara mi ortaya çıkar...herkes aldığı pozisyona göre ya piyasa tarafından cezalandırılacak yada prim ile ödüllendirilecek...
    Az kaldı...sabır sabır sabır....
    !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. https://twitter.com/derinhisse/statu...oltov8Knh4V5Ag

Fazla söze gerek yok aslında onlar konuşuyorlar !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. PKK'nin siyasi koluyla acik veya gizli isbirligi/anlasma halinde olan bir siyasi grubun/ittifakin Turkiye'yinin yonetimine gelmesine izin verilmez. Turk halkinin ferasetine guvenim sonsuz, bu konuda hata yapma durumunda dahi, en kisa zaman da donus olur, kukla yonetim isbasinda uzun kalamaz.

https://tr.wikiquote.org/wiki/Mustaf...C4%B1zl%C4%B1k

Ataturk'un en begendigim sozuyle bitireyim, bagimsizlik benim karakterimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    PKK'nin siyasi koluyla acik veya gizli isbirligi/anlasma halinde olan bir siyasi grubun/ittifakin Turkiye'yinin yonetimine gelmesine izin verilmez. Turk halkinin ferasetine guvenim sonsuz, bu konuda hata yapma durumunda dahi, en kisa zaman da donus olur, kukla yonetim isbasinda uzun kalamaz.

https://tr.wikiquote.org/wiki/Mustaf...C4%B1zl%C4%B1k

Ataturk'un en begendigim sozuyle bitireyim, bagimsizlik benim karakterimdir.
    ,Atatürk demek namus demektır ,Atatürk demek şeref demektır , Atatürk demek bayrak demektir ,Atatürk demek tam bağımsızlık demektır , vatanı olmayanın namusuda olmaz ,ezanıda olmaz ,dini de olmaz !!!

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko olumsuzluklara herkes karşı , ama bu işi PKK , pyd ile iş tutarak yaparsan ,demokrasi adı altında yerel yönetim özgürlüğü getırıp ülkenın üniter yapısını bozacağım dersen ,ab,ABD nın tarafında iş tutacam ,fetö dönecek dersen ,Libyada surıyede ne işimiz vardı ,s400 leri niye aldık Irak,surıye,Yunanistan mı bıze saldıracak dersen , Süleyman şah türbesını nıye gerı çektik deyıp yapan adamla poz verirsen ,efendım şunları şunları yapan adamı yüce divanda yargılayacağım deyıp üç beş oy için söyledığını yutarsan ,orduya operasyon çekenleri 1.sıra aday yaparsan kımse sana ınanmaz,elbette büyük yanlışlar var herkes farkında ama bu söylemelerde bulunan bırınede kımse kusura bakmasın ,söz konusu vatansa gerısı teferruattır denır !! ,benim vazgeçilmezim ülkem vatanım ,herkesin siyası görüşüne saygı duyarız ama bu bölgede gırılmedık tek ülke vatanım kalmışken kimseye onu dokundurtmam !!bu vatan kolay elde edılmedı kolay kaybedılmeyecektır !! Kımse bızı bırılerının uydu devleti uşağı yapmaya heveslenmesın !!ukrayna en büyük örnektır bızim için ,, benim şehidimin kanı elinde olanlarla kım iş tutarsa herkım olursa olsun biz herzaman onun karşısında oluruz ,, eee efendım onlarda yaptı falan fılan , onların bir yanlışı yapması sennnde o yanlışı yapman için sana hak doğurmaz .Samımi olacaksın,samımı !!adam çıkmış cumhuriyetle hesaplaşacağız diyecek ,diğerı bize verdiğiniz sözleri yerine getırmezsenız deyıp aba altından sopa gösterecek,bırılerıne devlet kurma sözü verilecek ,ee bende tamam gülüm diyeceğim peki oldu ,, yanlış anlaşılmasın herkesin sıyası görüşüne saygılıyım yeterki bölücü olmasın ,şunu söylemekte de fayda var bende Kürt kökenli bırısıyım ve doğu illerinde doğdum büyüdüm,,şunu da söylemek isterim ki hakıkaten mevcut iktidar yorulmuştu doğal olarak, insanlarda bır değişim istıyordu artık yeter diyordu 22 yıl dıle kolay , memleket düşmanları ile iş tutacaklarına bugün kü malum adayın yerine daha mıllı söylemlerı olan ,ülkenın vatanın bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyen ,mavı vatandan ,surıyeden ,mevcut Ukrayna polıtıkasını destekleyen ,iha,siha teknoljık yatırmları destekleyen yanı bırazcık ınce polıtıkasında bır adayları olsaydı ,ınanın ıktıdarın tabanından çok oy kayardı ama yapmadılar yapamazlar çünkü samımı değiller !! rabbım kım hayırlı olacaksa onu nasip etsin !!saygılar !!
    Bizim kımızı çizgimiz vatanımız bağımsızlığımız ve bayramımız en üst seviyede dalgalanmasıdır bunlara halel getirecek her türlü eylem kafası hele hele hiç utanmadan sıkılmadan bu milletin aklıyla dalga geçip önümüze pkk pyd ile kolkola Amerikan emperyalizmine hizmet edecek bir oluşuma asla vatandaş olarak göz yumamayız hayat pahalılığının arkasına sığınıp bu millete göz göre göre kalleşlik düşünenlerden asla aynı yol da olmayacağız .Yazınız için size teşekkür ediyorum Bu millet bu zihniyete asla geçit vermeyecektir. saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben siyaseti de anketleri de aylardır çok yakından takip ediyorum...benim gördüğüm ve bildiğim önemli bir fark ile kk kazanıyor...ama yine de seçimlerin bir sonucunu görmek lazım...ben halkın da nabzını iyi tutarım ...türkiye geneli de takip ederim..hep aynı fikre sahip oluyorum...bakalım sonuçlar nasıl olacak ?? hep birlikte göreceğiz..
    Genar vb 1-2 ağır yandaş anketler haricindeki tüm anketlerde kk önde görünüyordu ancak seçim 2. tura kalacak gibi. Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Keko bence senden beklenmeyecek derecede acemice yazılar yazıyorsun sen borsa kulvarında kal. Tavsiyedir.

https://www.dizibox.tv/the-capture-2...-5-bolum-izle/

İster sadece bu bölümü ister 2. sezonu tamamen izle.

Seçimi de o kazanır bu kazanır onu bilmem ülke için hayırlısını olsun. Bu mesaj siyasi karşılık vermek içinde yazılmamıştır.

Bu yazım içinde kusurabakma.
    Eyvallah kardeşim birde şu var namus sözü deyip tutmayanlaramı güveneceğiz her verdiği sözü yerine getirenleremi? https://youtu.be/N6w070bhOnQ

Sayfa 59/182 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •