Uğur Aktemur
@uguraktemur_
Türkiye’nin mevcut sıkışmışlıktan kurtulma şansı var, ama hiç kimse korkularıyla yüzleşmeye niyetli değil.
Uğur Aktemur
@uguraktemur_
Türkiye’nin mevcut sıkışmışlıktan kurtulma şansı var, ama hiç kimse korkularıyla yüzleşmeye niyetli değil.
@erefefik
Yok öyle bir şans. O şans Fatih Sultan Mehmet döneminde harcandı. "Kardeşini öldürmeyi kanun yaptı".Kardesini öldüren diger Türk Beyliklerine ne yapar? Onlari da öldürür.
Halbuki Türk Beyleri, bir Türk Aristokrasisini oluşturabilirlerdi. Mesela o dönemde Germiyan Sarayi şatafat içindeydi. Çin porselenleri, ipeklileri, Hint dokumalari, Acem halilari vs...
Aristokratlar olmayinca, bunlara özenen bir Burjuva(toplumun en devrimci sinifi) oluşup, gelişemedi.
Burjuva olmayinca bir işçi sinifi olmadi. Amele oldu.
Toplum, birbiriyle tatli tatlı çatişan siniflardan olusmayinca, uzlasma kulturu gelismedi.
Falan filan.
Ahmaklar Bati'nin dinamikleriyle, Turkiye siyasetini analez ediyorlar.
Hadi urdan.
Ayvagobek analezine geliniz.
Her alanda analez yapılır.
@erefefik
Analez tamam...
@erefefik
Sildim getti. Tehlikeli işler bunlar.
İnsanları üldürüp asit kuyularına attılardı.
@erefefik
Sinan Ogan ve Umit Ozdağ'a fetö saldirisi basladi.
Cehabeliler karışmasın bu işe.
Ya da karışsınlar bana ne abi...
@erefefik
Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
@okadioglu
·
54d
ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, Değerli dostum Sinan Oğan Bey’le önümüzdeki süreçte neler olabileceği ve neler olması gerektiği hakkında konuştuk.
Her zamanki gibi ufuk açıcı ve samimi görüşlerini dinlemekten memnuniyet duydum.
Kendisine davasında başarılar diliyorum.
@erefefik
Recep Tayyip Erdoğan
@RTErdogan
CHP, seçime beraber girdiği ortakları üzerinden Türk siyasi tarihinin en büyük yankesiciliğine veya onların çok sevdiği bir ifadeyle tarihin en büyük “hortumlanmasına” maruz kalmıştır.
Bizzat masadaki arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır.
Bunun hesabını CHP Genel Başkanı'ndan ve CHP Genel Merkezi'nden sormak da o partinin seçmenlerine düşer, bizi ilgilendirmez.
Her zaman söylediğimiz gibi, Türkiye'nin en büyük problemi vizyoner, programcı, projeci, hayırda yarışmayı esas alan bir muhalefete sahip olmamasıdır.
Ülkemizde her şeyi değiştirdik ancak muhalefeti maalesef değiştiremedik.
Bu seçimlerin, inşallah, yıllardır herkesin beklediği bu değişime de vesile olacağına inanıyoruz.![]()
@erefefik
Biliyor...Karabağ Tsk'nın geçiş güzergahidir. Orada çibanbasi olamaz.Dağlık Karabağ'ı Azerbaycan toprağı olarak tanıyoruz, bölgenin düzenini bozmaya çalışanlar (Rusya ve Fransa) bu meseleyi kabul etmelidir. Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne saygı duyuyoruz.
Nikol Paşinyan
@erefefik
Yer İmleri