Sayfa 388/1003 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Serbest piyasada 20,28’e dolar alabilirsiniz.
    Uygun değil mi?
    Aldıktan sonra ki durumda ne yapılabilir onu düşünüyorum döviz olarak mevduat mı bağlasak ?
    İlk defa nakit i ne yapacağım diye kafam karışık 20 yıldır borsadayım hiç senetsiz yatmadım desem yeridir hiç bu kadar kararsız kalmadım.

2. https://twitter.com/TurhanBozkurTV/s...y_oFhhe9g&s=19 bu adamın yazdıklarına pek güvenmem çok abartı palavra haberleri de vardır ama bunu söylemiş olma ihtimali yüksek geldi bana

3.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Çekmeyi denemedim.. Ama bir havale/eft talimatı verme uzaklığında şu an.. Denemedim 🤷*♂️
    Hocam yerinizde olsam tümünü kullanırım.Şahsi kredi kartlarımda ne var yok hepsini kullandım. Eşimi zor bela ikna ederek onun kredi kartlarında ki limitleri de sıfırladım.

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    asgariyi ödediğinde kalana 1.55 ve bir sürü küçük bmsv gibi vergileri ek bindiriyor
    her ay dönem borcunu ödemek en doğrusu gibi,
    bankacı vardır burda, daha net bilgi verebilir, tahminim bu
    evet ,acıklayabilen var ise cok iyi olur.

5. Millet bankadan nakit kredi çekemeyince ekonominin kötüye gideceğini anladı bu seçime etki eder. Biraz kafa çalışıyorsa seçimden sonraya ertelemesi lazım

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam yerinizde olsam tümünü kullanırım.Şahsi kredi kartlarımda ne var yok hepsini kullandım. Eşimi zor bela ikna ederek onun kredi kartlarında ki limitleri de sıfırladım.
    İçim içimi yemiyor değil.. Çekeyim diyorum gaza getirmeyin 😅

7. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu'nun basın açıklamasını izledim ikinci tur için seçim kampanyasını tümüyle değiştirmişler işe yarayacak mı 28 mayısta göreceğiz.Sanırım Sinan Oğan ile anlaşacaklar mülteciler ve terör konusunda çok net ifadeler kullandı açıklamasında.

8. Ayrıca limitim yükselmiş tersine.. Çok garip.. Sabah 262.500 dü.. Şimdi 337.500 olmuş 🤔

Sayfa 388/1003 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •