Sayfa 845/1005 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Gündemdeki Şikayetler
    İşlem Kısıtı, Nakit Avans
    344 Şikayet
    Şikayet Sıralaması
    En Yeni
    profile
    İrem Ziraat Bankası
    4.516
    1 gün önce

''Ziraat Bankası İşlem Kısıtı Kaldıramıyorum.
    İşlem kısıtı kalkmıyor. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Borcumun hepsini ödedim yine de olmadı. İlgililere yardımcı olmasını dilerim, inşallah kaldırırlar. Çok acil nakit avans çekmem lazım. İlgililere duyurulur, lütfen bir el atın ve kaldırın. Müşteri hizmetleri de kaldıramadı.''

şikayet com'a . yazmak lazım belki faydası olur ..puhahhhahhahh

napsın vatandaş çare arıyor

2. KMH'da borcun tamamını ödemeden para çekilemiyormuş. Biri sürekli borç ister, para gönderiyorum çekmedim diyor, tekrar gönderiyorum yine yetmiyordu.

Sonra Yapı Kredi ATM'sinden çekilecek şekilde Telefona göndermeye başladım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    uzmanlar bu konuyu irdeliyor.

��KKM -110mia$
    ��MB Net Rezerv -75mia$
    ��Cari Açık -55mia$
    ��Dış Tic. Açığı -43.5mia$
    ��KV Dış Borç -153mia$
    ��Bütçe Açığı: -76mia$

bunlarıda unutmamak gerek bu rakamların dönüşü bu ekonomik modelle bu halka daha kötü olacak millet görmek istemiyor.
    -55 milyar dolar cari açık yıllık,43.5 milyar dolar dış ticaret açığı ise ocak-nisan yılın ilk 4 ayına ait.(12 aylık 121.4 milyar dolar)

-1 yıl içinde ödemesi yapılacak kısa vadeli dış borç ise :203.3 milyar dolar

-Bütçe açığı yılın ilk 4 ayında 382 milyar TL.Yılın tamamı 1.5 trilyon TL civarında olabilir ,bugünkü kurdan 76 milyar dolar olabilir ama yıllık ortalama kur daha yüksek olacağı dolar cinsinden 76 milyar dolardan düşük olması beklenir.Esasen diğer göstergelerin dolar cinsinden hesaplanması doğru ama, bütçe açığı rakamının TL olarak takip edilmesi daha doğru olur.

4. Normalde bir haber gelince fiyatlanıyor, seçimden sonra devaülasyon olacak ise yavaş yavaş fiyatlanması gerekmez mi?

5. Gümüşe dikkat, çizebilüler

6. Günün sonunda bir seçim yapmak gerekecek. Artık faizi mi, doları mı serbest bırakırlar ona karar verecekler. Bunlar arasında kolay olan doları serbest bırakmak. Seçim öncesi halkın dolar hassasiyetinden dolayı olabilidğince baskıladılar, seçimden sonra serbest bırakmak kolay olacaktır. Faiz de doların seyriyle bir yere oturacaktır. O yüzden bacası tüten , kasasında nakiti bol olan ihracatçı şirketlere yönelmek lazım şayet tercih borsadan yana olacaksa.

İŞTE O ŞİRKETLER!!!

7. Geçen pazardan bir şey alayım dedim, kredi kartına %10 ekliyor ama IBAN'a galiba komisyon alınmıyor. Açıklamaya borç filan mı yazdırıyor almayınca öğrenemedim.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence buradaki amaçları tl ye ucuz yollu ulaşıp bunun dövize çevirilmesinin engellenmesi gibi duruyor. öte tarafta sıfır araç kredileri de ciddi artmış. Bir yandan da sıfır araç ithalatını azaltmak isteniyor olabilir.
    ama ek hesap nakit avans ile kullanılan kredilerin çoğunluğu dövize gitmiyordu, geçim için kullanılıyordu. O kesim zorlanır.
    onların sayısal anlamda çoğunluğu dar gelirli emekli kişilerdi
    çoğu çıkar telefonunu diyen bak her yer dolu araba satışlarında kuyruk var herkeste para var diyenlerdi
    çoğununda pazar günü bastığı yer belli
    onlar beter olsun diyecemde arada bende gidiyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 845/1005 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •