Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 38/345 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2758 madde; 297 - 304 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Keko mesele de orada zaten ,iyi niyet ve dürüstlük ,,bunlar olursa bu sektörde olan bir şirketin kaybetme şansı yok üç-beş yıl daha ,, inşallah beklentılerın karşılığını verırler diyelim !!Şans vedığımiz için ve sektöre inandığımız için buradayız , ama öyle diye tarzanın peşinide bırakacak değiliz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Armut boşuna demıyor ,, kendısı bır halttan anlamıyor gıdıyor Mehmet yazırı örnek gösterıyor ,bozacının şahıdı şıracı hesabı,, olum bız onları çukura gömelı çok oldu , onun da senın gıbı kendine hayrı yok , yazır dediğin adam hıcbir analızı tutmamış senın gıbı bir zavallı , akşama kadar aldığı hısselerın goy goyunu yapan bir tip ,bırıbırınizi bulmuşsunuz işte ,, tencere kapak misali ,,kurt ta köpek te olsa hayvanım diyorsun işte değişen birşey yok ikinizde aynı famılyadan
    Mehmet Yazır ile olan idiamizi hatirliyorsundur..kendisi önce gesandan yıllık 400 milyon kar beklemişti..ardından benim baskılarım ve dikkat cekisim ile zar zor beklentisini 550 milyona çıkarmıştı..fiyat hedefi ise önce 140 idi daha sonra da 200 lere çıkardığını hatırlıyorum...

Oysa ben ta başından beri yıllık 750 milyondan aşağı gelmez fiyat olarak da 300 TL leri işaret etmiştim...net kar yaptığı yatırım giderleri yüzünden 640 milyon fiyat ise 340 lari gördü...

Bu sektöre çok emek verdik...günlerce araştırdık...her beklentiyi irdeleyip inceledik...aylarca bu sektör ile yatıp kalktık..sonunda bizde belli bir bilgi birikimi oldu...tecrübe oldu..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Mehmet Yazır ile olan idiamizi hatirliyorsundur..kendisi önce gesandan yıllık 400 milyon kar beklemişti..ardından benim baskılarım ve dikkat cekisim ile zar zor beklentisini 550 milyona çıkarmıştı..fiyat hedefi ise önce 140 idi daha sonra da 200 lere çıkardığını hatırlıyorum...

Oysa ben ta başından beri yıllık 750 milyondan aşağı gelmez fiyat olarak da 300 TL leri işaret etmiştim...net kar yaptığı yatırım giderleri yüzünden 640 milyon fiyat ise 340 lari gördü...

Bu sektöre çok emek verdik...günlerce araştırdık...her beklentiyi irdeleyip inceledik...aylarca bu sektör ile yatıp kalktık..sonunda bizde belli bir bilgi birikimi oldu...tecrübe oldu..
    Aynen dostum unuturmuyum ,, almış eline klavyeyı yazıyor Twitter da ,bulmuş kendine 40/50 bın saf onlardan burada da var ,aldığı hısslerde veriyor coşkuyu ,en son senın iddayı kabul etmemıştı hatırladığım ,, birde bılmem nerede CEO luk falan fılan yaptım deyıp caka atıyordu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. CV enerji yi halka arzdan aldığım gibi duruyor bir miktarda düşüş yaptığında ekleme yaptım bakıyorum TV ye reklam vermeye başlamış daha önce varmıydı bilmiyorum umarım beklentileri boşa çıkarmaz Eurpw halka arz dan alıp yüzde yüz ile çıkıp 60 tl den tekrar aldım hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen dostum unuturmuyum ,, almış eline klavyeyı yazıyor Twitter da ,bulmuş kendine 40/50 bın saf onlardan burada da var ,aldığı hısslerde veriyor coşkuyu ,en son senın iddayı kabul etmemıştı hatırladığım ,, birde bılmem nerede CEO luk falan fılan yaptım deyıp caka atıyordu
    Çok ısrar ettiysem de benimle iddiaya girmedi..iyiken de girmedi çünkü yatırımlardan kaynaklı kar dususlerini hesaba katmamistim...idiaya girseydi ben twiteerdaki yorumlarımı birakacaktim...ama ilk idiaya girdiğimiz 400 milyon kar ile gelen 640 milyon arasında dünya kadar fark vardı..bu yönü ile Mehmet yazirdan daha çok sektörü tanıdığımı düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Halen gesanda olan biri olarak eupwr ve/veya cwene alternatifine geçmeyi planlayan biri olarak kendimce bazı gelgitler yaşamaktayım. Acaba eupwr ve cwene yeni arz oldukları için çok mu ucuzlar ya da gesan 12 kat artmış dolayısıyla pahalı mı. Kendimce diyorum ki gesan bugün arz olsa 18-20 milyar degerden arz olmalı şuandaki piyasa değeri amam amam pirim yapmamış. Ya da cwene gesan gibi 1.5 sene önce arz olsaydı taş çatlasa 1 milyardan arz olurdu. Yani şuanki fiyatına bakınca 15 kat armış oluyor. Özetle bence eupwr da cwene de arz olurken çok ucuza arz olmadılar. Diğer enerjilerden anlamlı pozitif ayrışabilirler mi emin değilim. Yani bebek değilde ergen hisse gibiler kanımca. Piyasa ne der geleceği ne kadar satın almak ister bilemem. Zaman ne gösterek bakalım...

7.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Halen gesanda olan biri olarak eupwr ve/veya cwene alternatifine geçmeyi planlayan biri olarak kendimce bazı gelgitler yaşamaktayım. Acaba eupwr ve cwene yeni arz oldukları için çok mu ucuzlar ya da gesan 12 kat artmış dolayısıyla pahalı mı. Kendimce diyorum ki gesan bugün arz olsa 18-20 milyar degerden arz olmalı şuandaki piyasa değeri amam amam pirim yapmamış. Ya da cwene gesan gibi 1.5 sene önce arz olsaydı taş çatlasa 1 milyardan arz olurdu. Yani şuanki fiyatına bakınca 15 kat armış oluyor. Özetle bence eupwr da cwene de arz olurken çok ucuza arz olmadılar. Diğer enerjilerden anlamlı pozitif ayrışabilirler mi emin değilim. Yani bebek değilde ergen hisse gibiler kanımca. Piyasa ne der geleceği ne kadar satın almak ister bilemem. Zaman ne gösterek bakalım...
    Hisseler arz olurken ve değeri belirlenirken şu anda işlem gören benzer hisseler ile karşılaştırılarak değer tespiti yapılır...sektör hisseleri son bir yılda çok değerlendi bu yüzden de yeni arz olan hisseler de değerli halde arz oluyor..

Hisseler bu süreçte ne kadar farklı ise rakiplerinden ne kadar ileride ise (ARGE olarak,yeni ürünler ile farklilasarak) o kadar çıkış yapabiliyorlar..
    Cw enerji malumunuz bir kaç ürünü ve argesi ile iyi duruyor...europowerde de bu özelikler var...arz gelirlerini iyi kullanmaları ile ayrıca level atlarlar...arzlar şirketler için her zaman bir milattır...arzdan öncesi ve arzdan sonrası diye...çünkü arz gelirleri muazzamdir...finansal giderleri dusery..yeni ürünler üretirler ,büyümelerini sağlayacak yeni yatirimlara kaynak bulurlar..

O yüzden de europower olsun cwene olsun ciddi bir büyüme potansiyellerinin olduğuna inanıyorum...

8. Geçen yıl biz gesani 19.70 lerden alırken henüz ukrayna_rusya savaşı çıkmamıştı dolayısı ile yenilenebilir enerji bu kadar kıymet kazanmamisti..bizim şansımıza biz aldıktan sonra sektörümüz ve hissemiz popüler oldu..potansiyelini de tahmin ettiğimiz için maximuma yakın fayda sağladık..tabi ilk aldigimizda potansiyelinden bahsederken bir çok kişi inanmadı..anlattıklarımizi hikayeden ibaret gördüler...ama zaman bizi haklı çıkardı..

Sayfa 38/345 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •