Sayfa 46/1003 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Sn hkm,
    lafın tamamı deliye söylenirmiş,
    Susuz kuyuya taş atmak beyhudedir. Hala anlamadıysanız ne diyim.
    Ha reise oy verdiğimi kastediyorsanız geçenlerde trolün birine bişey demiştim. Bayağıda ağırdı. Aynı şeyi sizede söylemek istemem.
    Hayatında reise oy veren kendi payına. Hem benim reise oy verdiğimi/verebileceimi nerden nasıl çıkardınız çok merak ettim, bir tane akp reis öven yazımı bi getirin hele karşıma?

Getiremezseniz, neyse
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Sizin yada benim devayı geleceği sevip sevmememiz zerre kadar önemli değil, önemli olan parti yönetiminin tavrı.
    Another day in paradise

Sn decamercıon siz de pek çok entry nizde kk nın yaptığı hatayı onaylamışız görememişiz kabullenmişiz gibi bizi yeren bazen de aşağılayan alıntılar yapıyorsunuz.Deva işi de gelecek işi de hataydı,bu topiğin pek çok müdavimi de eski yazılarda bunu yazdı.Ben kk nın aday olmasını da asla istemiyordum imamoğlu olmalıydı.Şu anda derdimiz tek adam rejimi gitsin parlementer rejime dönülsün.Bu umutla,umudumuz çok az kalmışken hala bekliyoruz.Siz de akp nin yanlışlarını bili yorsanız tek adam rejimi bitsin istiyorsanız bir hafta daha sabredemezmisiniz.Bekleyin seçim bitsin seçim sonu benim de pek çok arkadaşında yazacağı pek çok eleştiri var.Kendi adıma kk nın bu seçimde yaptığı hareketlerin yüzde seksenini hatalı buluyorum.KK hakkında eski yazılarımda daha ağır eleştirilerim de var.Ama şu anda olay başka,az da olsa bir umut var,kk ya ve kriptolara rağmen olasılığımız var.Sizin yazılarınız bu durumda biraz kırıcı oluyor.

4. Daima blok oy çıkan Urfada doğurganlık oranı binde 27.5 ile ülkede birincidir.

Urfada halkın (özellikle belli yaştaki kadınların) bir bölümü Türkçe bilmez ancak TC kimliği var. Oy kullanırlar.

Urfa nın diğer bir özelliği ise halkın büyük bölümünün sosyal yardımlarla geçindiğidir.

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...012%2C2%20oldu.

Ülkede 20 yıl sonra hem Kürt vatandaşların hem de göçmenlerin nüfuslarında doğurganlık hızları nedeniyle büyük artış bekleniyor.

20-22 yaşındaki bir göçmenin en az 3-4 tane çocuğu var. Çocuğu olmazsa tüp bebek desteği veriliyor.

Bunların önemli bölümü ister AB den gelsin ister TC versin sosyal yardımlarla geçiniyorlar.

AB kendi ülkelerine almadığı için bu sorundan biraz para vererek kurtuldu.

Ancak TC, 20 yıl sonra seçimlerdeki oyları nedeniyle ülkede her konuda belirleyici olacaklarını kestirmek hiç de zor olmayacaktır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    şuan6 kişiye 1 sığınmacı düşüyorken 25 yıl sonra 6 kişiye 3 sığımacı düşüyor olacak çünkü yüzde 4 doğurganlığa sahipler bizde ise doğurganlık yüzde 1,-- 50 sene sonra ise bu politikayı destekleyenlerin damatları afgan -pakistanlı - suriyeli olacak
    Bir ülkede 25 yıl yaşayan kişiye hala sığınmacı gözü ile bakmak?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Özlem Gürseks, Sinan Oğan ı programına almış, Ekibi alt yazıda Sianan Oğan yerine bilerek ve isteyerek kasıtlı olarak Sianan OĞLAN yazmış.
    Sonra Sinan özlem gürseks e, yanlışı söyledi diye, chp deki tüm troller saldırmış, adamı adeta linç etmişler, vaay daha cb olmadan neymiş bu havalarmış
    Bakın özlem hanımın soyadını ben hata ile yazdım, sakın ha kasıt aramayın bu hatadan.
    Another day in paradise

Muhalif kesim eğitim seviyesi yüksek olabilir ama unutmayın rakibinizin de Boğaziçili(Davutoğlu eski ekibi gibi) ,İTU lü,yıldızlı Oddülü kadroları var...O adamlar efendi efendi partilerine sahip çıkıyor , sonuna kadar Liderlerinin arkasında duruyorlar..Vurgunlarına imza atıyorlar ,önlerine ne konursa sessiz sedasız alıp şükrediyor çocuklarını yurtdışında okutuyorlar...

Burada biraz mürekkep yalamış arkadaşlar sürekli gandi diyecekleri adama gundi deyip duruyorlar...Walla ben burada yazanların çoğunun kripto olduğuna inanmaya başladım...

Neyse sizler en iyisini bilirsiniz...

8. Kkm ve primli ddkkm'de oranlar öngörülenin ötesinde rakamlara ulaştı, ulaşılan birikimli maliyeti, fiziki karşılığının olmayışı tartışılmaya devam ediyor.

Hakan Kara' nın kkm konusunda görüşü..
    https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...bs7adIn9g&s=19

Ve sonrasinda Kkm ve primli ddkkm konusunda görüşleriniz için
    anketimize buyurun.

https://onlinepoll.me/poll/vote/seci...-yapar-misiniz

Sayfa 46/1003 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz