Sayfa 927/1005 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    "Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır."
    Dayıcım araba bakıyom da o hisli güzel bakışlarınla araba fiyatlarına bakıp benim için bir miktar güzelleştirebilir misin?

2. Bugun oyun kuruldu.

Kozaa pozumda ısrar ediyorum ama onun dışında pozum yok.

Bu kurulan zemberek ne tarafa boşalacaksa terste kalanın vay haline.

Ne olur ben açıkçası kestiremiyorum ama tekrar söyleyeyim. Vob. Yapmayın arkadaşlar.

Gelir beyaz eşyanizi tv nizi alırlar.

Aletin ne tarafa patlayacak belli olmaz. Şakası olmaz. Vob yapmayın.

3. Kanımca 1. turda kararsız kalıp sandığa gitmeyen seçmen sinirlenip millet ittifakına oy basmaya gidebilir.

Dolayısıyla proje parti olan Zafer partinin lideri özdağ bunu telafi etmek için yarın

"ama ben kimsenin tarafını desteklemiyorum.." deyip kararsız seçmenin gazını alacaktır...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Bugünleri de görür müyüz acep
    Özbekistan'daki seçimlerde Ülkesini kendisine oy vermeyecek kadar seven “muhalif” lider Abdulhafız Jalalov'u hatırladım birden ...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    rte galibiyeti kesinleşmiş oldu bugün. sulh yoluyla halledilmesi iyi oldu.
    şimdi seçimden sonra döviz bazlı bizim varlıkları çok temiz dövecekler. organize işler'deki müslüm'ün dayağı gibi.
    gerçi 2023 başladığından beri dayak var. ama bu sefer enflasyonla ıslatıp dövecekler.

bize kkm tarzı ve imf standby anlaşması tarzında kredi mredi bir şapkadan tavşan lazım. yoksa dövizi durduramazlar. hikaye yoksa borsada para da yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Dayıcım araba bakıyom da o hisli güzel bakışlarınla araba fiyatlarına bakıp benim için bir miktar güzelleştirebilir misin?
    Belki senin araba alman hayrına değil bu açıdan olumlu düşün.

https://www.youtube.com/watch?v=6tl9vcWgPQ0
    http://bilgioloji.com/pages/sanat/ed.../kopan-parmak/

7. Sinan Oğan, 28 Martta cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. O gün, ikinci tura kalamadığında nasıl hareket edeceği sorulduğunda bu cvp vermiş.Yanındakileri neden sattı bir sonraki adımı MHP başkanlığına oynamak , baştan beri kafasında bu vardır bakmayın milliyetçi ve Atatürk demesine bizim ülkemizin sıkıntısı bu .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Kanımca 1. turda kararsız kalıp sandığa gitmeyen seçmen sinirlenip millet ittifakına oy basmaya gidebilir.

Dolayısıyla proje parti olan Zafer partinin lideri özdağ bunu telafi etmek için yarın

"ama ben kimsenin tarafını desteklemiyorum.." deyip kararsız seçmenin gazını alacaktır...
    https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...04259854290944

Sayfa 927/1005 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •