gece gece illa ithamda bulunup, sataşıcan..
incir çekirdeği doldurmayacak şeyden
boşu boşuna kalbinizi kırıcam![]()
gece gece illa ithamda bulunup, sataşıcan..
incir çekirdeği doldurmayacak şeyden
boşu boşuna kalbinizi kırıcam![]()
Memento mori
Doktor...dur...zaten bin parçaya bölündük...daha da bölünmeyelim...
Geçen parodisini gördüm...nolacak bu solun hali bin parça fraksiyona bölündü diyordu
Bu aralarda, milliyetçi sağ da aynı hastalıktan müzdarip....MHP..İYİP...ZP...Ülkem..BBP..v.s..herk es kafasına göre..
dağılacağı kadar dağıldı.. hatta suyu çıktı...
adamlara A dedik içlerinden başka şeyler fışkırdı..
sıkıldım.. çok sıkıldım hemde..
isimsiz tek parti/gurup var işte.. aynı tayfa dönüp duruyor..
büyük kolu akp den çıkyor, küçük kolları diğerlerinin içinde kıpraşıyor..
işlerine gelirse kk kazanır..
gelmezse kazanmaz..
boşu boşuna futbol maçı gibi kavga edilip duruluyor..
var mı üstü ?
yazı kısmı benim hatam.. demlenme olayını ayarlayamıyorum![]()
ama itham kısmını kabül etmiyorum..
ne gizemli yazdım..
ne de başka şekilde..
her insan gibi bariz yanlışa yanlış dedim.
geyik dışında da pek bir şey yok..
iyi geceler efendimanlaşmak kadar güzeli yok..
Memento mori
Aynen...Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan futbolcular gibi...
Taraftar birbirini yiyecek...futbolcu diyor ki ben profesyonelim
Çok profesyoneller çok...Metin Feyzioğlu, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu...en sert saldıran bu arada daha sonra en çok biat eden adam oluyor....Beyaz Türkler gibi, aynı aileler, aynı sülaleler, kapalı sistem, babadan oğula, toruna...adı da demokrasi üstelik rejimin..
Testisleri alıyorlarmış, siyasette girerken kuralmış bu...kimisi diyor ki komple omurgayı aldıran da var...zannedilenin aksine, iş bitirici MV olmak için iktidar partisinden olmak gerekmiyor, herkes işini hallediyor, geçen kim diyordu, mecliste bunlar gündüz birbirine söverler, çıkışta da akşam beraber içmeye karıya giderler diye...o hesap..
Ne oluyoruz demenin faydası yok ki...etkisiz elemanlarız biz...bizim gibilerin bir kısmı Oğan'a oy verdi, bir kısmı hiç sandığa gitmedi protesto etti...
Biz de yumduk gözümüzü, görmedik, duymadık, yuttuk her şeyi, ' kurtulmak adına ' , olmadı. Niye, çünkü onu da o koltuğa o oturttu, hala o ilk denklemden güç alıyor, onların dediğinin dışına çıkamıyor, ne yapacağını anlamak için Şamil' in yetiştirmelerine, Amberin Zaman'a, Gönül Tol'a Can Dündar'a falan bakacaksın, illa da o olmalı aday dediler, onun dışında hiç kimseyi kabul etmiyoruz dediler.
E bu koşullarda CHP yi tekrar eskiye, dizayn öncesine döndürmek mümkün müydü, değildi. Hala da değil.
Ama biz dedik ki, bizi taban ilgilendirir, taban aynı taban...dava aynı dava...Düşman aynı düşman ve tek...Gördük ki taban bile kaydı bu kadar çok seslilikte..Yapacak bir şey yok...Ne zamanki güçlü bir lider gelir, ne zamanki gerçek Atatürkçülerle dolar parti teşkilatı, iller ilçeler her yere ele attılar çünkü, ne zamanki bu liberal demokratlardan, kafası karışık kendini Atatürkçü sanan eski sosyalistlerden ve Kürtçülerden kurtuluruz, o zaman belki ümit doğar.
O zaman kadar, mokokoya ağlaşmaya devam..Bi kere biz halk partisi değiliz Anadoluda yokuz, halktan yana değil sermayeden yanayız, zaten sermayeden yana olmayan kimse yok da, ikincisi Cumhuriyetçi değiliz, dışında olan her şeyiz, üçüncüsü Atatürkçü değiliz. Ulusalcı diye bir kelime eskiden yoktu, milli denirdi en fazla, FETÖ cülerler Altancılar icat etti bunu milli kelimesini sulandırmak için. Hedef Ulus Devlet Modeli, illa yıkacağız diyorlar, ne ikinci cumhuriyetçisi bitti, ne özerklikçisi...ama sorarsan herkes Atatürkçü...
Yer İmleri