Sayfa 938/1005 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop L

1. kasadakilere bir şey olmaz da eurobond'lara bir haircut gelebilir... esas risk orda bana göre...

onun örnekleri çok... sırf arjantin lübnan filan değil; misal yunanistan bile yaşadı daha yeni .. greece debt crisis diye aratın; kaynak bol...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Altının madenden çıkarılma maaliyeti bile 1200 dolardan fazladır bence. Yukon nehrinde tasla toplamıyorsanız tabi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Getirirler bir yasa 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası banka önünde kuyruk oluşur.

Sanki böyle bir yasa hiç olmadı gibi davranmayın.

Bu ülkede oldu hemde.
    Yaşı yetenler hatırlar,1980 yılından önce döviz tutmak yasaktı ve cezası vardı ama tahtakale döviz piyasası vardı.Acil döviz ithalat ihtiyacı olan şirketlerden, yurt dışına turistik seyahat yapacaklara ( o zaman yurt dışına çıkacaklara sadece 200 usd döviz tahsis ederlerdi,kredi kartı da henüz yoktu)kadar herkes döviz ihtiyacıni bu piyasadan temin ederdi.Ben de zamanında üniversite öğrencisi iken aldım.Devlet de bu durumu tabii ki bilirdi, ama daha ötesi merkez bankası bile acil devlet dış satın almaları için aracılar vasıtasıyla buradan döviz temin ederdi.

SM-A035F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Hehehe, ilk turun tersi bir trend izliyoruz... Herşey tam tersi olacak, sonuçlar dahil...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat
    Kulislerde onsun 1200 dolar seviyesine düşme ihtimali konuşuluyor cahocuum sence nerden döner 1800 altına iner mi
    Altının çıkarma maliyeti 1.250 dolar / ons civarındaydı geçen sene.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bunun böyle olamayacağı belli. misal oldu diyelim. tüpraş botaş nasıl ithalat yapacak?

yani bazen sıkıyor. gerek yok geniş geniş yazmaya.
    Özal öncesi de ithalat vardı. öyle gelişir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Yine dolara el koyma muhabbetleri başladığına göre sağlam borsa rallisi geliyor galiba.Son 4-5 senede bunu gözledim.Ne zaman bu muhabbet açılsa borsa diplerde oluyor ve ralli başlatıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hehehe, ilk turun tersi bir trend izliyoruz... Herşey tam tersi olacak, sonuçlar dahil...
    Aynen caho bence de.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 938/1005 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •