Kabaca Bi hesap yaptım şirket 1.2~1.5 milyar usd arasında satış yapınca projeler dahildir üretimini anca eritmiş oluyor
Kabaca Bi hesap yaptım şirket 1.2~1.5 milyar usd arasında satış yapınca projeler dahildir üretimini anca eritmiş oluyor
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Smrtg güzel kaplar atıyor ihalelere ölümüne rakamlar yazıyor sonra götü açıkta kalıyor bide üstüne üstlük zarar etmese iyidir karından büyük Bi miktarını kısarak ihale kazanmanın peşinde
Borsaya oynuyorlar başka bişey değil
Ben bu güneş enerji şirketlerinin iş kapı atarken neyi kaça anlaştığını da yazmaları gerektiğini düşünüyorum hatta spk böyle Bi zorunluluk getirmesi lazım kar marjını belirtmesi lazım türkiyede hammaddeden üretim yapan firmalar o teklifi yapamazken smrtg nasıl ihale kazanıyor anlamak zor neyse herşey bilançoda çıkıyor ortaya ama bu arada ky yı kayığa bindirip söğüşlemiş oluyorlar bilanço takke düşüp kelin ortaya çıktığı zamanı bekliyecez
Denizli suve kanalizasyon işleri vermiş işi 2,099 milyar TL lik iş şimdi bunun en az %10~15 i net kar yazması lazım demi görecez bu yıl bittiğinde o iş te biter aldığı diğer işlerde normalde sene sonu bu kaplara 2 milyar kar yazması lazım ama tırt oluyor niyeyse neyse biz işimize bakalım zaten onu kapları iyi diye almıştım bilançoları sevmediğim için satmıştım ama trade etmek için çok iyi hisse ben olsam bu gün değil ama bundan sonraki günler tavanı bozduğunda sallarım
Birde iş TL sıkıntı girdiler hep dolar
Yalnız grafiği çok iyi
grafiğine baktım da smrtg nin yükseliş trendine girebilir
Yer İmleri