yok millet seçim vs dolayı satılıyor diyor satışın nedeni 2. çeyrek bilançolarında belirsizliği kaç şirket var bünyesinde , ekonomideki belirsizlikler bana göre kaçan gerçek yabancı tahtada hikaye varmı oda yok
Ben stop neyim olmam, o yüzden uzuncu olduk muhtemelen seni stoplatıp tekrar otobüse yeni yolcu alırlar.
Bostancı otobüsü sanıp Üsküdar otobüsüne binmişiz yabcak bişii yok.
Rosense abi de yıllardır borsadan uzak durup dün ilk defa Kchol almış ona da hoşgeldin dediler sanırsam galiba
Bozkurt hocam kenarda çocukların hanımın kumbarasinda birikmiş bir milyon lira var nasıl bir yatırım yapalım. Senin öngörün tavsiyen nedir. Parayı Viob hariç nereye yatırıp batiralim pardon katlayarak kazanalım
şahaba göre aslında ben dolar bazlı bakmam yalnız dolar bazlı günlük graflarda 200 günlük ortalamanın altında kapanışlar yaptık çoklu 2.20 altı 300 günlük ortalama demek 2.10 , tl grafı daha yeni 200 günlük altında kapanış yapmaya başlar.
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
benjamin turizme son yolcular 2 ay kalmadan 30 liradan alırsınız...
USDTRF alsak olur mu? ne dersiniz? tşk.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri