Sayfa 69/342 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 545 - 552 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. yatırım finans geldi tahtaya satıcılar kendileri şimdilik alıyorlar işlem çoğaltıyorlar ne yapacaklar göerelim . y t d

2. Patron şirketi anlatırken sesi titriyor nefesi göğsüne sığmıyor yapacaklarını siz düşünün anlatırken böyleyse
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    yatırım finans geldi tahtaya satıcılar kendileri şimdilik alıyorlar işlem çoğaltıyorlar ne yapacaklar göerelim . y t d
    Kendi satışlarını alıyorsalar fiyatı kademeli yükseltip satışa gelenleri topluyorlar anlaşılan aşağı yukarı yaparak dediğiniz gibi hem işlem artırıyorlar hemde döküleni alıyorlardır başka türlü gitmez sanırım hayırlısı bakalım veren kaybedecek gibi açıkca gidiyor bunlar ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Patron şirketi anlatırken sesi titriyor nefesi göğsüne sığmıyor yapacaklarını siz düşünün anlatırken böyleyse
    ben patronu ilk etapta çok beğendim...modern idealist bir patrona benziyor...gesanın patronlarına çok benzetiyorum...onlar da çoğu okumuş ve idealist...bu şirketten bir şeyler çıkacak görünüyor...gesanvari bir başarı öyküsü ortaya çıkabilir mi ?? bilemiyorum...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben patronu ilk etapta çok beğendim...modern idealist bir patrona benziyor...gesanın patronlarına çok benzetiyorum...onlar da çoğu okumuş ve idealist...bu şirketten bir şeyler çıkacak görünüyor...gesanvari bir başarı öyküsü ortaya çıkabilir mi ?? bilemiyorum...sabır sabır sabır...
    Vizyoner patron olsun kendide kazansın bizde kazanalım, şirket büyüdükce bist50 bist30 derken yabancı fon girisleri msci turkey falan hepsi zamanla gelir. Gesan böyle yürüdü gitti bu şirkette hem gesan hem kontrolmatik hemde smartg var daha ne olsun.

6. Bence bu patron gibi çok bulamazsınız adam bu işe güneşten elektriğe aşık
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Vizyoner patron olsun kendide kazansın bizde kazanalım, şirket büyüdükce bist50 bist30 derken yabancı fon girisleri msci turkey falan hepsi zamanla gelir. Gesan böyle yürüdü gitti bu şirkette hem gesan hem kontrolmatik hemde smartg var daha ne olsun.
    doğrudur dostum...hepsi sırayla gerçekleşebilecek şeyler...özelikle argesi ve bu argeden çıkan yeni ürünler çok güzel...bu ürünler ile farklılaşabiliyor..buda onu güçlü kılıyor...gesandayken hatırlayanlar bilir ben gesanın bir kaç yılda bist30 a gireceğini söylemiştim...bist30 a önümüzdeki yılda bir kaç yenilenebilir enerji hissesinin de girebileceğini düşünüyorum..sektördeki pasta çok büyük...bu pastadan pay aldıkça güzel büyüyecekler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. 144,70 fiyatındayız ve sanki tavan geliyor gibi....

Sayfa 69/342 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •