Sayfa 87/342 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 689 - 696 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 144 üstü iyı bır kapanış haftaya başka şeyler söyletir bize !!!Yolumuz açık inşallah !!ayılar 144 altı kapanış için zorlasada tahtacımız güçlü duruyor !!Bence karanlık odada da olsa 144 üstü kapanış gelecektir !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu ne yaa niye %10 yapan hissem yok
    Onlar iki haftadır yerinde sayarken biz cwene ile yüzde 30 kazandık dostum...o yüzden de sıkıntı yapmamalı bence...her hissenin dinamiği farklıdır..bu arada oyakc hissem az daha tavan olacaktı...oyakc 45 TL olursa rahatlarim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sn kartopu çekiç yapmadı ama senin rakama çok yakın kapattı tebrikler
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Bi ara kuşlu sitede takılıyordum. Her kafadan bi ses çıkıyo, bir günde 51 tavan olduğu ralli zamanları herkes kendini üstad zannediyor. Hakkını yemiyim iyi adamlar da var, sohbet odalarında çok ilgilendim ama burası konu konu ayrıldığı için daha iyi odaklanabiliyorum. Uzun lafın kısası sizleri seviyorum
    Dipçe: siyasetin olduğu yerde kavga kaçınılmazdır!

5. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

6. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Adamlar her gün yeni bişey icat ediyorlar

8. Bence ürettikleri bataryalar bu aletlerede uyarlanabilir hatta bu üründen Bi marka yaratabilir bu aletlerin ahşaptan kopozit lehadan şişmesine kadar çok çeşidi var çinde bile bataryasına markasına göre 50 ila 100 bin arasında satılıyor Bi küçük üretim bandıyla senede 5000 tane yeterli olur elektrikli scooter gibi şeyleri üretip marka sayısını artırır önü çok açık Bi firma batarya günümüz dünyasının en temel ürünü

Sayfa 87/342 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •