Sayfa 36/1005 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop LI

1. Yıllardır giremediğimiz ab ye bi girseydik yılanoğlundan kurtulurduk, para birimimiz yuro olurdu. almıyorlar bizi itneler
    Hergün dolar ne kadar cubuk dikecek acaba diye merakla uyanıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

2. Borsanın 1 numaralı rakibi faiz.

Merhaba diyene %30-40 lar havada uçuşuyor dolara hem de. Bunun bitmesi lazım.

İkinci şart %25-30 devalüasyon.

Paranın gidecek yeri kalmayınca ancak borsaya geliyor. Akılsızlar KKM deki faiz üst sınırını kaldırınca borsadaki para da oraya gitti. Durduk yere KKM deki yükü arttırdılar.

Aralığın sonunda ilk kez KKM den çıkış olmuştu, yatırım fonlarındaki yatırımcı sayıso hergün artıyordu. Mal coşkuda çakılır hesabı 5700 de fişi çekti adamlar aylardır da mal boşalttılar.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yıllardır giremediğimiz ab ye bi girseydik yılanoğlundan kurtulurduk, para birimimiz yuro olurdu. almıyorlar bizi itneler
    Hergün dolar ne kadar cubuk dikecek acaba diye merakla uyanıyoruz
    Siyasetçi AB'ye girince burada siyasetçilikten memur konumuna düşeceğini anladı o işi sürüncemeye bıraktı bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Siyasetçi AB'ye girince burada siyasetçilikten memur konumuna düşeceğini anladı o işi sürüncemeye bıraktı bence.
    Benim aklımada geliyor bazı garip teoriler, mesela merkez kasasını boşalttı döviz rezervi ekside birde vatandaşı dolarize etmişken hooop ab ye girsek mesela doları olan parasını bozmak istese yuro ile mi olucak değişim
    Hamdım Piştim Yandım

5. Sol tarafta siyaset daha zor, her şeyi akıl mantık çerçevesi içinde söylemek ve yapmak durumundasın. Sağ tarafta atış daha serbest.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim aklımada geliyor bazı garip teoriler, mesela merkez kasasını boşalttı döviz rezervi ekside birde vatandaşı dolarize etmişken hooop ab ye girsek mesela doları olan parasını bozmak istese yuro ile mi olucak değişim
    Evet her şey EUR'ya dönüyor ama önce endeksleme yapıp faizlerin vs oturması lazım, onlar da keriz değil. Bulgaristan ufak ülke ama hala Bulgar Levası var.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sende süzgeç varmı ki bana süzgeçten bahsediyorsun ulan ekonomistim demişin forumun hakkında bölümünde dolarla ihracat yapan firmaları bilmiyorsun süzgeçi tersmi taktın bir çevir istiyorsan
    Gülüm 🌹 sen ne kadar bencilsin ben sana ne yazdım ona cevap ver...konuyu başka yerlere götürüyorsun.... gerçi Ariston abi sana gereken şeyleri yazdı ama sen yine yazdığına cevap vereceğine yine olayı başka mecraya çekmişsin...

8. Kabaca 18-19 milyar TL lik Vadeli pozisyon var
    Bu vadede 12 milyar kadar

Bçlünmeler nedeni ile bazı hisselere APS tutarları hatalı

Sayfa 36/1005 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •