Sayfa 41/1005 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorilerime göre devlet kendine uygun kim ise bence onu bulup başına getiriyor.

Esnek kişi daha uzun dayanıyor, sabit kişi zamanın şartına uygun olmayınca bir şekilde gönderiliyor.
    Bundan sonra ipler Emine Hanım'ın elinde hazır soylu mv olmuşken ilk onun fişini çekerler. Diğerleri Bilal ve Emine hanım çevresinden olur

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Damatlar dan biri yada cinali olur
    Geçen ağzından kaçırdı, cumhurbaşkanı sözcüsü var, cumhurbaşkanı yardımcısı var, MKYK var, cumhur ortakları var vs derken uyandım.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Sözcü kritik adam olacaklar, en son mührü Cumhurbaşkanı vuracak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    İran lideri abdye ne diyeceğini düşüneceğine petrolü sermaye yapıp bilime vursaydı dünyada borusunu öttürürdü.
    Boş laf bunlar.
    Aynen abi bu kadar fırsat varken heba oldu İran

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana demedimmi kendin soruyu cvpla diye sağdan soldan okuduklarınla gelme , başlamışın dış mihraklar demeye sneymiş pestilini çıkarırmış ulan senin kendine hayrın yok geçen burada dolar üzerinden şirketleri topiğe soran sen değilmiydin çakma ekonomist bu ekonomik modelin çöp olduğunu bile söyleyemeyen kıvıran birisimi benim pestilimi çıkaracak çocuk güldürdün yine bizi bu akşam hadi sen git sallamasyon long oldum şort oldum yaz 100 defa bir kağıda cezalısın
    Gülüm 🌹 boş yazimaya devam et bakalım... hâlâ anlamadan yazıp hakaret ediyorsun...sana ne yazsam anlaman kit...
    Otur hoca dan sıfır aldın derdi rahmetli....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. ORC Araştırma, 12 Mayıs'ta yayınladığı cumhurbaşkanı seçimi anketinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 51.7, Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 44,3, Sinan Oğan'ın yüzde 2.8 ve Muharrem İnce'nin yüzde 1.3 oranında oy alacağını öngörmüştü.

Secbul halen anket yayınlıyorsun ...
    Adamların ilk turda ki başarısı ortada..
    Bu iş bitti atı alan Üsküdarı geçti.

7. Bu hafta SPK bülteni çıkmamış, halka arz olacak şirketler kim vurduya gitmeyelim erteleyelim demiş de olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorilerime göre devlet kendine uygun kim ise bence onu bulup başına getiriyor.

Esnek kişi daha uzun dayanıyor, sabit kişi zamanın şartına uygun olmayınca bir şekilde gönderiliyor.
    Bu söylentiyi 2 yıl önce duymaya başladığımda bende buna Gompulo Teorisi diyordum...Ama gelinen aşamada gerçeklik payı epey yüksek görünüyor....Birileri Reis kazanısın diye adaylık konusunda hesap uzmanımızı gaza getirdiler diyolaa....

Bir kaç nedeni; içerde bazı marjiinal kesimlerde dahil en çok farklı kitleyi tek bir liderlik çatısı altında toplayabilmesi ve reisin dünyadaki özgül ağırlığının devletin işine şu anda yaraması gibi vs vs...

Sayfa 41/1005 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •