"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Adamlar endeks yükselmesin diye 1 tane bile hisse geri alımı yapmadı,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Hisse PD/DD
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
VAKBN : 0.65
YKBNK : 0.60
HALKB : 0.75
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
ICBCT : 1.75
10 maddede siyasetin simdiye kadar Is Bankasi, bankalara ve borsaya etkilerini anlattim. 300 madde daha koyar, her birine de 3 sayfa yazabilirim ama uzatmadim.
Siyaset diye butun yazilarimi sikayet eden cikip da bir maddeye "Bu dogru degil" dedi mi? Diyemez. Cunku amac, nemalandigi sistemin gerceklerini yazani susturmak, bastirmaktir. Dogrunun ne oldugunu cunku o da bilir. Sark kurnazinda noksan olan akil degil, ahlaktir.
2 ay sonra Hisse PD/DD
VAKBN : 1.10
HALKB : 1.30
Gercek PD/DD
VAKBN : 0.16
HALKB : 0.18
Kamu bankalarinda 2 kere tahsisli sermaye artirimi yapilip hissenin fiyati artirilmadan piyasa degeri artirilmistir.
3. su de onaylandi.
Yalancısın hani nerede kopyala bakalım şuraya 3. cünün onayını?
Kötü niyetlisin HALKB millete 5 liraya sattırttın hisselerini.Devlet sermaye koydu şimdi 12,5 yatırımcı birşey koydu mu. Senin hazımsızlığın ne? Haklı çıkamamak. HALKB de tahsislilerin peşine 2 lira hedef verenlere karşı durdun mu? Hayır. Onlarla beraber duruma çanak tuttun mu?Tuttun.Buna kim karşı çıktı. Ben.Sonuç ne oldu.Bu da sana kapak olsun. Çünkü bilgi senin siyasi heyezanlarınla yaptığın finansal atmasyonlardan üstündür. Allaha çok şükür ki bu bende var sana karşı durabildim.ve Her zaman duracağım.Arşivlerde oralarda.
Sen buralarda yazı yazmasına izin verilecek çapta biri değilsin.Kendini otorite gibi göstermeye çalışıyorsun. Değilsin. Hatta muhatap alınacak insan bile değilsin.Bunu da buraları okuyanlar bilsin diye yapıyorum.Yoksa yaptığın atmasyonlar umrumda değil bana da zarar veremez.
Yatırımcıya da zarar veremesin diye seninle muhatap olmak zorunda kalıyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımına Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay çıktı.
02:36 - 28.03.2023
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bültenine yayınlandı.
Kurul, Halkbank'ın 4 milyar 969 milyon 121 bin liralık, Vakıfbank'ın ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralık tahsisli sermaye artırımını onayladı.
Yer İmleri