Sayfa 119/1005 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hazine Mehmet şimşek,
    maliye bakanı Lütfü elvan ve cevdet yılmaz beraber diyorlar.
    tek sorun ekonomi anlamında tek yetki istenmesimiş.
    Reis verir yetkiyi görür etkiyi..
    Zamanında biz öyle yaptık sağolsun etkiyi gördük. O da görsün...

2. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    12d
    CHP'li Özgür Özel: Engin Altay ve ben tekrar grup başkanvekilliği görevine talip değiliz
    https://bbc.in/3OJKuby

buradaki hesaplaşma başlıyor değişim her zaman iyidir partilerde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Kod:
    Erdoğan, Rusya ve İran'dakine benzer bir yapıdan mı bahsettiğinin sorulması üzerine, ''Benim söylediğim, demokraside ve özellikle ekonomik kalkınmada güçlü bir Türkiye'den bahsediyorum, bu bir. İki, bunlara biz Osmanlı'daki yaklaşımı da ilave edebiliriz. Şunu da çok açık söylüyorum: Bakın biz Osmanlı'da özellikle azınlıklar konusunda, eyaletler sistemi konusunda o hoşgörüyü biz hala yakalayabilmiş değiliz. Bunu da çok açık net ortaya koymamız lazım'' ifadesini kullandı.*

''Seçilmiş vali'' düşünüp düşünmeyeceği sorusuna ise Erdoğan, ''Bunlar 2023'ün konusu. Öyle bir sistemin içerisinde belediyeyi kabul ediyorsun da seçilmiş valiyi niye kabul etmiyorsun'' yanıtını verdi.*

Başbakan Erdoğan, eyalet sisteminin bölünme riski oluşturup oluşturmayacağına dair soruyu ise şöyle yanıtladı:

''Osmanlı 'Kürdistan, Lazistan' demiş. Bizim 'Kürdistan, Lazistan' dememize gerek yok. Bizim nasıl coğrafi bölgelerimiz var. Bu bölgeler sistemi içerisinde olayı değerlendirebiliriz. Öyle de yapılabilir. Şu anda Almanya'daki sisteme baktığımız zaman, coğrafi bölge olarak eyaletin adını koyuyor. Amerika'ya bakıyoruz, coğrafi. 'Teksas eyaleti' diyor, 'Florida eyaleti' diyor. Bu şekilde ortaya koyuyor.'' *

Kendilerinin de olaya bu şekilde yaklaşabileceklerinin altını çizen Erdoğan, şu anda ''böyle olsun noktasında olmadıklarını'' ancak kendisine cevap vermeye gayret edenlerin incelemeden konuştuklarını söyledi.*

Erdoğan, böyle bir yaklaşım tarzının güçlü bir Türkiye için faydalı olabileceğine dikkati çekerek, ''Şu an için söylemiyorum. Şu an için bize tam aksine şu andaki yapı gereklidir. Çünkü bizde şu andaki kontrol mekanizmaları çok önemli. Eğer kontrol mekanizmalarını iyi götüremezsek sıkıntı olur'' diye konuştu.
    https://www.yenisafak.com/gundem/guc...kmamali-505854

Zamanında eyalet sistemi 2023 un konusu demişti. Stepne kk'nin soktuğu akp artıkları, hüdapar,hdp vs mecliste iken bakalım eyalet tartışması gündeme gelecek mi?

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. Murat BARIŞIK
    @Barisikmurat
    ·
    4h
    #HRC - Çin Vadeli Piyasalarında Vadeli HRC fiyatları %1.02 azalarak 516.5ABD$ oldu.

Ereğlideki fiyat biraz şımarsa da portföyü hedgelesek shortlayıp

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu islamcı kesimden bir insanla yıllar önce yaşadığım bir sohbet aklıma geldi.Almanyada nasıl kadın kız falan fişten yaptıpını anlatıyordu.Dedim zina islamiyette büyük haramlardandır.Üstelik evlisin katmerli yani.Güldü.Yabancı malı bize helal dedi.Dedim kaynak göster falan.Anlattı anlattı bişiler de.Dedim katmerli günah içindesin.Hatta dinden de çıkıyorsun.Hem yapıyorsun hemde hayır helal diyorsun dikkat et falan.Şu anda CHP li yada sol düşünceli insanları malı mülkü içinde aynı kafadalar.Hatta dolar al sat borsa manipülasyonu falan hepsi o düşüncenin ürünü.Bizden olmayandan çalmak helaldir.Gücü elimizde bulunuduruyoruz neden yapmayalım.Peygamberden falan hadislerle falan da kendilerince bi sistem kurmuşlar yani.
    Bu tipler münafık, dinden çıkmış farkında değil, ya da farkında aslında, dindar gözüküp her türlü melaneti işliyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis verir yetkiyi görür etkiyi..
    Zamanında biz öyle yaptık sağolsun etkiyi gördük. O da görsün...
    emre RTE şuanda ilk 11 çıkarmaya çalışıyor ,
    bu 11 sahada uyuşmazsa , kendi içinde sıkıntı başlar ( buna mehilli zaman dilimleri olma olasılığı yüksek sağlık yönünden )
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. O tipler kendilerini müslüman, başkalarını kafir olarak görüyor. O yüzden diğerlerinin herşeyi bunlara helal.
    Çok ileriye gidenleri işid gibi kafa kesiyor.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. Bence Şİmşek gelirse borsayı alırız mesajı veriyorlar, sembolik bir isism. RTE zorda kalmadıkça sadece konu mankeni olarak ister.

Nabi Ağbal iyiydi, internete aylık bütçe vs istatistik koyuyordu.

>>>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...istiyor/280793

Yabancı yatırımcılar Şimşek’e “tam güç” istiyor

ŞİMŞEK TEK BAŞINA YETELİ OLMAZ, KAVCIOĞLU GİTMELİ
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 119/1005 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •