Sayfa 205/1005 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Viop LI

1. Secbul şıhım söylediyse doğrudur.
    Dotuyle inatlaşan altına yapar. Secbulla inatlasan parasını yakar. Kehkehkeh.

2. Piyasa Gündem @PiyasaTurkiye; Şirketler, halka arz kuyruğuna girdi

60 şirket halka arz için SPK onayı bekliyor. Sayının daha da artması bekleniyor ;

3. GARAN spotta mazot bence, AKBNK üzerinden arbitrajcılar giriyor olabilir.

APS, hacim ve endeks etkisi AKBNK daya uygun

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bunu matrikste yapamazmıyız uğraşayım mı?

sırf şu tablo için programı değiştiricem...

yıllığı aylık x12 mi yapıyor neye göre buluyor?
    matriksten excele alıp @ariston gibi yapabilirsin.

ideal de kendiliğinden yok zaten ben robot yazdım hem tabloluyor hem işlem yap dersem işlemleri yapıyor.

hesapladığı getiriyi vade sonuna kalan güne bölüp 365 le çarpıp yıllığı buluyor.

spot üzerinden hesağladığından Vadeli tarafa yatırılan teminat hesaplamalar içinde değil. oradıda TLREF değerinden nemalanıyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. KKM primi önden kaldırdı NTV Sabit kura geçtik her halde

6. >>>>>>>>>>>

Vestel Şirketler Grubu CEO'su Sayın Enis Turan Erdoğan 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla emeklilik nedeniyle görevinden ayrılacak olup, yerine aynı tarih itibarıyla halen Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sayın Erdal Haspolat atanacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç boşuna vızırdama oğlum bugün cıbıldak odamda beklemem, bizimkiside musluk değil yani, git bugün de başkasına kaşıttır palanın dötünü
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yavrucum hadi bugün pala amcanla cibildak odada kal. Bakalım viegranin bir etkisi varmı. Yalnız çok bağırıp komşuları rahatsız etme
    Beyler biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum..ayıptır..burası kamuya açık bir alan, erkeği var kadını var.. kahvede erkek kankalarınızla muhabbet ortamı değil...koca adamlarsınız, sürekli böyle yazışıyorsunuz ama son zamanlarda iyice seviyesizleştiniz

8. Bence arbitraj ile akıllı paraya sus payı veriliyor ve dövize gitmesi önleniyor. Akıllı paradaki 1 milyar dolar diğerlerindeki 20 milyardan daha önemli.

Sayfa 205/1005 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •