Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop LI

1. Yerli özel mevduat bankalarında öz kaynak geçen hafta azalmış. Temettüler daha önce ödendi diye hatırlıyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Canım yımırtalı pide çekerse vob yapıyorum vurkaç olarak dayucuğum, sıkıntı yok banganın en gralına bindiğimi düşünüyorum.
    Bugün pide canım çekmiyor forumda lak lak yapıyorum
    abi geçenlerde ayıptır pide yimeye ğittik,sanki kurbanda mala ğirmiş ğibi hesab ödedim,içime oturdu,5 tlye balgatta yaptıryom lahmacunu..(içi benden)
    oda emekli olduk gelen geçen ahbabı bırak evdeki veledlerin sesinden kurtulalım derken ilk maaş yalan oldu,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. xu-100.. 496x günün dibi adayım ... dünkü vakbn lerede ilave yaptım 9,56 .. artık kısmet .. kapanışa bakacağım stop olmazsam ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    xu-100.. 496x günün dibi adayım ... dünkü vakbn lerede ilave yaptım 9,56 .. artık kısmet .. kapanışa bakacağım stop olmazsam ..
    SOSYAL MEDYADA okuduğum üstatlar farlı düşünüyor ...

Sesli düşünüyorum...

Eğer endeks 5.000 üzerine çıkıp oturamazsa hiç geçicem diye uğraşmasın vakit kaybı olur
    En güzeli ve hatta sağlıklı olanı 4.800'e ama bir iğne atmalı ama bir şekilde o seviyeyi görmeli
    Ve oradan alacağı güçle 5.000, sonrasında 5.200 seviyesini geçmeli demişler .

5. benim çarpılma olasığım yüksektir. . kısmet ... üstadlar genelde kazanırlar ve hep doğruyu söylerler.. ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    abi geçenlerde ayıptır pide yimeye ğittik,sanki kurbanda mala ğirmiş ğibi hesab ödedim,içime oturdu,5 tlye balgatta yaptıryom lahmacunu..(içi benden)
    oda emekli olduk gelen geçen ahbabı bırak evdeki veledlerin sesinden kurtulalım derken ilk maaş yalan oldu,,
    Dışarda yeme işi bitti dayucuğum, en son geçen hafta kızılayda masabaşı kebabcıda 4 kişi yedik içtik binbeşyüz tale hesap geldi.ama kebablar güzel tavsiye ederim
    Hamdım Piştim Yandım

7. borsada yabancıların satışları beşinci haftasına taşındı.

Yurt dışı yerleşikler bir önceki haftada 27,6 milyon dolarlık hisse senedi satmış ve 4,2 milyon dolarlık DİBS satışı yapmıştı.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş boyuna altın düşsün diye dua ediyor ikiniz zıt işlemler yapıyorsunuz du bakalım kim zarar edecek
    Altın ons bazında haftaya düşüş olabilir.....ama TL bazlı çıkış olur......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •