Sayfa 123/342 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 977 - 984 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Ben ise 165~166 yı yoklayıp geri geleceğini ardından 156 lardan dönüp yoluna devam eder diye Bi düşünce sardı beni bu uzun yolu kullanacağını düşünüyorum sebebide daha çok mal topla tabi bunlarda uydurma
    Son düzenleme : kilavuz; 02-06-2023 saat: 12:07.
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Gesanin bölünmeden önce 60-72 aralığının dejavusunu yaşıyoruz şuan. Orada da dünya uçtu endeks koptu tahtacı dayadı satışa 300-400 bin lotu babamızın demedi simdide aynı taktiği yapıyor. Sağa sola.bakan durmaz bizim kağıtta kaçar sasaya, hektasa en olmadı bankalara dün ve bugün iyi döktü milleti

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ben ise 165e166 yı yoklayıp geri geleceğini ardından 156 lardan dönüp yoluna devam eder diye Bi düşünce sardı beni bu uzun yolu kullanacağını düşünüyorum sebebide daha çok mal topla tabi bunlarda uydurma
    yenilenebilir enerji sektörü süprizlere çok açık bir sektördür...bu hisse artık ölü ,artık düşecek dediğiniz bir vakitte bir de bakıyorsunuz ki güzel bir kap atıyor bir anda %10-30 çıkabiliyor...yine bu hisse artık çok sert çıkacak derken de bir de bakmışsınız düzeltmeye girebiliyor..

teknik olarak takılan bir çok arkadaş hisseyi hiç olmadık yerlerde ellerinden kaçırdılar...gesanda eğer ben de trade düşünseydim herhalde en fazla bir kat kazanabilirdim...bir teknikçinin bir hisseden 10-15 kat kazanması mümkün değildir...ben borsa hayatımda ne gördüm ne de duydum...sizler görüp duymuşsanız lütfen söyleyin..

borsada para babaları temelcilerdir dostlar...ama en çok çene yapanlar da teknikçilerdir...onların konuşmalarına bakarsanız kimse onlardan başarılı değildir...zarar etmeyi veya çok az kar etmeyi hiç bir zaman itiraf edemezler...

bunu nereden biliyorum...benim forumlardaki ilk yorumlarım teknik üzerineydi..ben yıllarca teknik analiz yaptım...kendimden biliyorum.. teknik ile uğraştığım yıllar benim için yılların boşa gittiği yıllar idi..benim asıl para kazanmam temel analiz ile oldu..tabi sabır etmeyi de öğrendikten sonra..eskiden en fazla iki hafta hisselerde kalabiliyordum..%10 kazanabildiysem öpüp başıma koyuyordum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Gesanin bölünmeden önce 60-72 aralığının dejavusunu yaşıyoruz şuan. Orada da dünya uçtu endeks koptu tahtacı dayadı satışa 300-400 bin lotu babamızın demedi simdide aynı taktiği yapıyor. Sağa sola.bakan durmaz bizim kağıtta kaçar sasaya, hektasa en olmadı bankalara dün ve bugün iyi döktü milleti
    ben o günleri çok iyi hatırlıyorum dostum...o vakitler sasadan bize gelip %20 kazandıktan sonra tekrar sasa ve hektaşa gidenler vardı...ben onlara o vakit de yolunuz açık olsun dedim ama sasa ve hektaşın potansiyeli gesan kadar olamaz diyordum...sasa ve hektaş yerlerinde saydılar hatta geri bile geldiler..ama gesan 60 tan sonra 5 kat daha çıktı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. galeri yükle
    Bu gün eğitim var herkes katılsın devir güneşten gelen elektirik devri

6. Sn keko senin oyakc bu gün tavana Bi kafa atıp geri gelir diyorum

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar benim bildiğim hiç bir sektörde yenilenebilir enerji sektöründeki agresif büyüme yok...o yüzden de endeksten ve diğer sektörlerden pozitif ayrışmaları normaldir..europower ve cwene de ikinci ve üçüncü çeyrek bilançolarında artık ciddi iyileşmeler bekliyorum..çünkü arzdan ciddi bir nakit girdi şirkete...kredi maliyetlerinin çok yükseldiği bu günlerde o nakit altın değerindedir...piyasadaki rakiplerin öyle bir şansı yok..onlar büyümek ve yatırım yapmak için yüksek faizlerden kredi çekmeleri gerekiyor...
    https://twitter.com/alioglukaan/stat...247552/photo/1 Bak dostum beklentilere bak Alfas 2024 yılında 17.35 milyar tl ciro ile birlikte 2.6 milyar tl net kar öngörülüyor. Böyle giderse fazla değil bir iki yıla yeni egeen olabilir,yaa.
    Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn keko senin oyakc bu gün tavana Bi kafa atıp geri gelir diyorum
    valla öyle olursa sevinirim... elimde 5 hisse var...bakalım nasibimizde neler olacak ??

Sayfa 123/342 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •