Originally Posted by Dore Veri geldi ama.. Ayrıca 1960 cepte.. 1984 görsün ordan da ilave.. Çok güveniyorum kendime bakalım.. Benim bekleyen alım emrim de 1963'te. Birazdan girer devreye... Tam üstünde tepiniyor şu anda... Ve girdi devreye:
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Dowu gözüm kırpmadan izliyorum.. Ve süper bir teknik buldum.. İnanılmaz
Originally Posted by selym Benim bekleyen alım emrim de 1963'te. Birazdan girer devreye... Tam üstünde tepiniyor şu anda... Ve girdi devreye: Hayırlı olsun.. 1984 görmedi henüz.. O yüzden kara geçeceksiniz inşallah
Originally Posted by Dore Hayırlı olsun.. 1984 görmedi henüz.. O yüzden kara geçeceksiniz inşallah Önce sizin istediğiniz olsun - 1960 görsün... ;) Ben beklerim efenim... Saygılar
Originally Posted by selym Önce sizin istediğiniz olsun - 1960 görsün... ;) Ben beklerim efenim... Saygılar Benim cepte hedefim 1958.. O sebeple 1960 dedim.. +2 koydum üzerinde.. 1961 den döndü.. Yukarıda da 1985 di hedefim hadi 1984 yapayim dedim. 1983 den döndü satış yapamadım.. Vallahi bundan sonra +- 5 yapıcam.. Yeter
İyi tatiller herkese
Dore Hanım, şu an yaşanan dalgalanmaya benzer bir dalgalanma çarptı gözüme. Eğer aynısı gerçekleşirse şöyle bir resim çıkar ortaya:
Altın 1951.. Ve benim pozisyonum kapandı 1960 dan
Forum Rules
Yer İmleri