O binanın olduğu bölge kuvvetle ihtimal İstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapı Kocamustafapaşa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi şey olmaz bence . 1453 den beri yıkılmamış surların üstüne dikmişler maaşallah , temel sağlam
O binanın olduğu bölge kuvvetle ihtimal İstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapı Kocamustafapaşa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi şey olmaz bence . 1453 den beri yıkılmamış surların üstüne dikmişler maaşallah , temel sağlam
Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İbrahim Uslu, Prag’da Egemen Bağış'ı ziyaret etti
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...ti-672405h.htm
Tezgaha bak.
Bizlere muhalif olarak sunulanlarda
Tayyipçi,fetocu,hdp pkk, yada diğer tarikat çılardan çıkıyor.BOP açılımıda bu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoğan: "Hangi siyasi görüşe, kökene, meşrep ve mezhebe mensup olursa olsun, 85 milyonun tamamını bağrımıza basacağız."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Seçim meydanlarında halkımıza verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Son 21 yıldır olduğu gibi neyi vadetmişsek, inşallah tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yeni Kabine :
Cumhurbaşkanı Yardımcısı : Cevdet Yılmaz
Adalet Bakanı : Yılmaz Tunçh
Aile Sosyal Hizmetler Bakanı : Mahinur Göktaş
Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı : Vedat Işıkhan
Çevre Şehircilik Bakanı : Mehmet Özhaseki
Dışİşleri Bakanı : Hakan Fidan
Enerji Bakanı : Alparslan Bayraktar
Gençlik Spor Bakanı : osman Aşkınbak
Hazine ve Maliye Bakanı : Mehmet Şimşek
İçişleri Bakanı : Ali Yerlikaya
Kültür Bakanı : mehmet nuri ersöy
Milli Eğitim Bakanı : Yusuf Tekin
Savunma Bakanı : Yaşar Güler
Sağlık Bakanı : Fahrettin Koca
Sanayi Bakanı : Mehmet Fatih Katır
Tarım Bakanı : İbrahim Yumaklı
Ticaret Bakanı : Ömer Polat
Ulaştırma Bakanı : Abdülkadir Uraloğlu
Günaydınlar!
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri