Sayfa 652/718 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702 ... SonSon
Arama sonucu : 5738 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    berbat tahta malesef .saglam destekli..
    Evet çok eziyorlar, istediklerini de alamıyorlar gibi geliyor bana. Ortam bu grup için oldukça müsait. Ya gidecek ya gidecek diye düşünüyorum. 90 kuruştan alınan mal neden 88 den basılıyor, bir bildikleri olsa gerek. Malıma sahip olmaya çalışıyorum, Dün ve bugün eksikleri de tamamladım bekliyorum
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Bu saatten sonra bizde geri vites yok artık bilesin.

3. Turkish sağdan soldan para bulup geri gelmiş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Turkish sağdan soldan para bulup geri gelmiş.

parası yetmedi garibim..

5. Turkish şu güne kadar yüzde 4 u geçti. Ahmet Ağa piyasaya veriyorsa ve de bizim gibi küçücük yatirimci değilse operasyon yapıp yukarıdan itelerler.
    Öyle alçak ki bu iblisler 20/30 milyon bile koyup ortaklık payım su kadar oldu bile demiyor. O kadar da mi fakirsin. Muco nün payına bak. Yüzde 2.1[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    parası yetmedi garibim..

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Turkish şu güne kadar yüzde 4 u geçti. Ahmet Ağa piyasaya veriyorsa ve de bizim gibi küçücük yatirimci değilse operasyon yapıp yukarıdan itelerler.
    Öyle alçak ki bu iblisler 20/30 milyon bile koyup ortaklık payım su kadar oldu bile demiyor. O kadar da mi fakirsin. Muco nün payına bak. Yüzde 2.1[emoji16][emoji16]

Turkish dün de 0,90 dan 1,5 mly. aldı. Zıraat da 0,90 ortalama ile 3,5 mly. aldı. satanlar zayıftı. Hacı Ahmet in payı %5 sınırına indi ama, belki de başka kanaldan almış da olabilir. Bu kağıdın bu fiyatlardan bu günkü ortamda dağıtılacağına kani değilim... Piyasaların normal gitmesi halinde 1,18-1,20 nin görüleceğini tahmin etmekteyim. Sabır, sabır, sabır...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Haysiyetli,şerefli,namuslu,itibarlı,dürüst,mert,do ğru ,ahlaklı,hayalı,terbiyeli,adaletli,hakkaniyetli,me rhametli ve kul hakkı yemeyen kalender ,saygın İş insanlarının şirketlerinin hisse fiyatları 10 tl'den başlıyor 1000 tl'e kadar çıkıyor ..Böyle güzide şirketlerin sahiplerine,patronlarına selam olsun..Bu saydığım güzel vasıflara haiz olmayan soyguncu,hırsız,itibarsız,din taciri iblislerin sözde iş insanlarının da şirketlerinin hisse fiyatları 0.80 krş olur yani kendi itibarsızlıkları gibi kıymetsiz ve değersiz..Bu gün Türkiye'de 5 tl'ye satılan,alınan bir şey varmıdır .. Yazıklar olsun küçük yatırımcıların seslerini duymak istemeyenlere..

8. 90 .dan mal el degisiyor gibi..

Sayfa 652/718 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •