YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by Nikopoll Alamadık subutay fırladı kağıt ahhahs Niko yapma rakamda verdik Svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Umarim saka yapıyorsunuz Svg
yok ben almadım 55den
Originally Posted by Nikopoll Alamadık subutay fırladı kağıt ahhahs İlk düzeltmesinde kademeli gireceğiz tekrar, 500-600 lira zararı da sineye çekeriz artık
Originally Posted by Subutay İlk düzeltmesinde kademeli gireceğiz tekrar, 500-600 lira zararı da sineye çekeriz artık pazartesi veya salı beklenti bitti deyip cumburlop diye aşağı yaparsa 55 ve 52 desteklerden alırız
Originally Posted by Nikopoll pazartesi veya salı beklenti bitti deyip cumburlop diye aşağı yaparsa 55 ve 52 desteklerden alırız İşte Budur sizi tanıyalı 4 yıl oldu herhâlde İşte yorum budur dikkate alacağım sevgili nikooo aynı durumdayız yani sevgiler
Bir portföy Ben yaptım Bir portföy Sayın Cesur CAKIR ile Yaptık Emekli maaşını Alınca 52.den alıcıyım Svg
Originally Posted by yaşlı_kurt Bir portföy Ben yaptım Bir portföy Sayın Cesur CAKIR ile Yaptık Emekli maaşını Alınca 52.den alıcıyım Svg Bu portföyümüzün Adıda Nikopolly Olsun
Forum Rules
Yer İmleri