Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Yurtdışından bir dolar gelmez bence.Reis istediği an herşeyi değiştirebilir.Bunu gavur biliyor,damat yabancı yatırımcıyı bir kez dövdü,bunu unutmazlar.Bakmayın reis çok sıkıştığından şimdilik sesini çıkarmıyor,daha önce defalarca bunu yaptı.Çok sıkıştığında kendi dışında herkesi değiştirebiliyor.Bir müddet şimşeğe göz yumar.Şimşeğin asli işlevi dışardan para getirmek değil,asıl işlevi bizim canımıza okuyarak net dış borcumuzu öder hale gelmemizi sağlamak.Bunu da baya baya yapar.
 Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
Kim ne derse desin 20 yıllık metal yorgunluğunu üzerimizden atabilseydik Borsa için net analizler verirdim...Şimdi 20 yıla bir 5 yıl daha ilave ettik...Bol para dönemi yok..Dış ticaret verileri de ortada yorumlamaya bile gerek yok....Kara şimşek belki tahsilatı olamayacak duruma düşmeden ortamı ödeme yapılabilecek seviyeye döndürmek için gelmiş olabilir ki ortada Batı sermayesi görünmeden ben endex bazlı sizin gibi olumlu olamıyorum...Ama dövizi salarlarsa hisse bazlı çok güzel hareketler göreceğiz...
Sizinle aynı fikirdeyim..İşler sarpa sarmış durumda ,morotoryuma gitmemek için işi bilen birilerine ihtiyaç duydular..