Sayfa 282/1003 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bak yumurta ikizi Arjantine.!!!!
    Ekrandaki kur ile karaborsa kuru arasındaki makas
    %94.5 olmuş.!!!
    Imf el atmasına rağmen yinede dikiş tutmamış.!!!

https://twitter.com/ValorDolarBlue/s...C-nemZoZouAAAA

https://bluedollar.net/

Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Aynen imf ile bu iş olmamış, ki biz bence arjantinden kötüyüz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    memedin ilk icraatı kapalıçarşı ile bankalar arası kur farkını ortadan kaldırmak olacaktır.
    yoksa yurtdışında kimseyi ikna edemez.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    memedin ilk icraatı kapalıçarşı ile bankalar arası kur farkını ortadan kaldırmak olacaktır.
    yoksa yurtdışında kimseyi ikna edemez.
    Bankaların alış satış arasında uyguladıkları % 8-10’luk fark da kapanır mı sizce?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    maks. 15-20 gün içinde bankalar arasındaki alış satış makası ve kapalıçarşı banka arasındaki anomali normale dönecektir.

ya da gözardı edilecek noktaya gelir.

21.90 ya da 22.90 da bir denge bekliyorum.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bankaların alış satış arasında uyguladıkları % 8-10’luk fark da kapanır mı sizce?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bankalar benim hatırladığım kadarıyla her zaman piyasanın biraz üstünde yeşili sattılar...Burada olan asıl mesele makas ; Makasın düşmesi lazım...

Yurtdışından bir dolar gelmez bence.Reis istediği an herşeyi değiştirebilir.Bunu gavur biliyor,damat yabancı yatırımcıyı bir kez dövdü,bunu unutmazlar.Bakmayın reis çok sıkıştığından şimdilik sesini çıkarmıyor,daha önce defalarca bunu yaptı.Çok sıkıştığında kendi dışında herkesi değiştirebiliyor.Bir müddet şimşeğe göz yumar.Şimşeğin asli işlevi dışardan para getirmek değil,asıl işlevi bizim canımıza okuyarak net dış borcumuzu öder hale gelmemizi sağlamak.Bunu da baya baya yapar.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yurtdışından bir dolar gelmez bence.Reis istediği an herşeyi değiştirebilir.Bunu gavur biliyor,damat yabancı yatırımcıyı bir kez dövdü,bunu unutmazlar.Bakmayın reis çok sıkıştığından şimdilik sesini çıkarmıyor,daha önce defalarca bunu yaptı.Çok sıkıştığında kendi dışında herkesi değiştirebiliyor.Bir müddet şimşeğe göz yumar.Şimşeğin asli işlevi dışardan para getirmek değil,asıl işlevi bizim canımıza okuyarak net dış borcumuzu öder hale gelmemizi sağlamak.Bunu da baya baya yapar.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin 20 yıllık metal yorgunluğunu üzerimizden atabilseydik Borsa için net analizler verirdim...Şimdi 20 yıla bir 5 yıl daha ilave ettik...Bol para dönemi yok..Dış ticaret verileri de ortada yorumlamaya bile gerek yok....Kara şimşek belki tahsilatı olamayacak duruma düşmeden ortamı ödeme yapılabilecek seviyeye döndürmek için gelmiş olabilir ki ortada Batı sermayesi görünmeden ben endex bazlı sizin gibi olumlu olamıyorum...Ama dövizi salarlarsa hisse bazlı çok güzel hareketler göreceğiz...
    Sizinle aynı fikirdeyim..İşler sarpa sarmış durumda ,morotoryuma gitmemek için işi bilen birilerine ihtiyaç duydular..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Anadolu 'da bir atasözü vardır : Alışmamış dötte don durmaz...

Sayfa 282/1003 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •