Sayfa 349/1005 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop LI

1. Bankalardan devletin düzenleme yolu ile tırtıklaması çok kolay. Enerji, telekom vs bir kaç sektör de öyle

Bazı şirketlerde zor çünkü neyi nasıl vergilendireceği çok karmaşık ve ekstra kanunlar gerekebilir. biz ihracatçıyız deyip şirketler karşı çıkar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Koç 200 olsa kim neden oldu demez.

3. TUSİAD ile barışmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    off en temizi bu.

bi bakıyorsun dedeler gerekeni yapmış.

dedecimmmmmmmm
    Benim dedelerde fena değilmiş aslında iki göbek yukarısını incelediğimde anlatılanlar beni hayrete bile düşürüyor, memleketin yarısı bizimmiş nerdeyse, dedem ölünce çocukları mirası paylaşmış amcamın durumu iyi o mallarını korumuş çocuklarına bişiiler bırakmış, babam saolsun malının kıymetini bilmemiş satmış yemiş satmış yemiş 80 yıl üüülece yan gelip yatmış, sanırsam ceremesini benim çocuklar çekecek zınnık kırıntı yok miras yerine borc çıkmasa kardalar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Dolarda olması gereken fiyatlama nedir? 25 yetiyor mu? 30 mu? 40 çok mu gelir? Bunun karşısında faiz ne olacak? Ne olmalı? Tüik enflasyonuna göre mi, Enag mı? Reel faiz şart mı? Tabi bu bir tarafı. Dış ticaret ve cari açık dengeye gelmesi için kur ne olmalı daha açık bir soru. Kaçağı kestin, rezerv normalleşmesi ve borç çevrimi için yeterli dış kaynak gelecek mi? Tabi dövizin artmasıyla gelecek enflasyon yine kurda artış ister. Yeterli zaman kazanılmış olur mu? Kredileri kısmak, ekonomiyi resesyona sokmak, gelecek iflaslar ve işsizlik için kamuoyu hazır mı, ülke hazır mı? Üretim ve istihdamdan vazgeçmeden, TL bolluğundan vaz geçmeden bu işi çevirecek yeni bir sihirli formül bulundu mu? Bulunduysa daha ne kadar dayanır? Keza diğeri 1.5 yıl dayandı, elde avuçta olan dövizde gitti, enflasyon da arşa çıktı. İkinci bir turu sabit gelirli kaldırabilir mi hem de bu kez kemer sıkarak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    @bearbull bi arbitraj tablosu atsan?
    HİSSE kısmında yüksek rakam 75% üstü ayarladım arada GUBRF çıkıyor başka yok

30 hisse al endex sat kısmında ise
    x30 da 81
    x10xb de 66
    xlbnk da 87 oranlar görünüyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Bu adamın serveti 7 göbek sülalesine yeter. demiş biri nazarı basmış olmalı
    Daha 3.göbekte mal bitti
    Hamdım Piştim Yandım

Zenginlik biraz akıl işi
    Doğuştan yoksa
    Kayınpederini iyi seç.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 349/1005 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •