Sayfa 352/1005 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Viop LI

1. Borsa da bir tur daha yükseliş olacaktır MB başkanı olarak Gaye Erkan atandığında...

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Diyebiliriz ama gün sonunda yanılmışız da diyebiliriz.
    Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
    İkiz kulelere uçaklar çarptığında yükselen borsanın tüm hisselerinin taban olması 13 saniye sürmüşdü yanlış hatırlamıyorsam.
    Çok daha hızlısı 94 de oluyordu.
    hissler 4-5 sn de tabana oturuyordu üçü beşi hariç.

var mı eskilerden o günlerde alıcısı olan hisseleri ve trendi genel endexe ters olanları ?
    5380 spot endeks 5700 den gelen düzeltmenin desteği olmak için uğraşıyor. Bu rakam bugün önemli değil, 1-2 hafta sonra önemli olacak. Bayram için satanları 5380 de karşılarız.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    5380 spot endeks 5700 den gelen düzeltmenin desteği olmak için uğraşıyor. Bu rakam bugün önemli değil, 1-2 hafta sonra önemli olacak. Bayram için satanları 5380 de karşılarız.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim sn CAKIR24 üstadım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Burada zenginliğin tanımını yapabilmek çok önemli. Ben de bir yerde hatta birkaç yerde okumuştum. Evin araban varsa, bir de üstüne 1 milyon doların varsa dünyanın istediğin yerinde hiçkimseye muhtaç olmadan yaşayabilirsin diyordu. Bu son enflasyonlardan sonra bu 1 milyon daha da artmıştır haliyle.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türk filmlerinde fabrikatör karakteri vardı ama ne üretip sattığı belli değildi genelde. Gerçi bir filmde Kenan Pars boyacı idi reçineler kötü çıkmıştı, boya işinde reçine önemli diye yazmıştım kafama.

Yani fabrikatör ol, holding kur etrafına fayda sağla dürtüsü işlendi. Bunun dışında sürekli hakkı yenen işçi vs işlendi.

Bunun yerine belirli bir sektörde ilerle mottosu olması lazımdı. Dallas'da JR işinde iyi idi ama kötü adam rolündeyi yoksa petrolcü olmak isteyen çok kişi olabilirdi.
    Eski Türk filmlerinde zenginliği belirtmek için milyoner denilirdi, milyonu olan zengin sayılırdı
    Şimdilerde 10 milyonun bile olsa zengin saymıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ehh 40 yaşına kadar bütün seçenekleri Yannış kullandın.
    Bari borsada zengin olayım diye buraya gelinmiş.
    Olmaz..
    Buranın sahipleri zengin
    Zengin masasından zengin kalkamazsın. ..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Viob kumardir. Zengin olacağım derken donunu alırlar. Bizde büyük para küçük parayı yutar.

Aynen abi
    Balinaların yaşamına bakmak gerek.
    Çok masum bir hayatları var sanırım.
    Koca karınlarını cücük gibileri yiyerek hayatta kalıyor..
    Yani insanların çoğunun kanını sistem sel olarak esmersen zenginliğin bitmez..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. 100 binle çok mutlu olan 100 milyonla dünyanın en bahtsız insanının duygudurumunda olan insan da gördüm.

Sayfa 352/1005 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •