Sayfa 362/1005 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop LI

1. Emekli bankacı vatandaşları çarpmış.

>>>>>>>>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...andirdi/281197

Emekli bankacı Müjgan D., ralli sporuyla ilgilenen 100’den fazla kişiyi borsada kâr vaadi ile dolandırdı.

...

Müjgan D.'nin ise bazı mağdurlara, "Siz beni dolandırdınız. Kazanırken iyi şimdi mi kötü oldu. Ben aldığımdan fazla verdim" dediği öğrenildi. Mağdurlar, Müjgan D. ile eşi ve oğlundan şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "dolandırıcılık" suçundan soruşturma başlattı. Müjgan D.'nin 100'den fazla kişiyi 40 milyon dolar (yaklaşık 800 milyon lira) dolandırdığı iddia edildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Emekli bankacı vatandaşları çarpmış.

>>>>>>>>>>>

Emekli bankacı Müjgan D., ralli sporuyla ilgilenen 100’den fazla kişiyi borsada kâr vaadi ile dolandırdı.

...

Müjgan D.'nin ise bazı mağdurlara, "Siz beni dolandırdınız. Kazanırken iyi şimdi mi kötü oldu. Ben aldığımdan fazla verdim" dediği öğrenildi. Mağdurlar, Müjgan D. ile eşi ve oğlundan şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "dolandırıcılık" suçundan soruşturma başlattı. Müjgan D.'nin 100'den fazla kişiyi 40 milyon dolar (yaklaşık 800 milyon lira) dolandırdığı iddia edildi.
    Ralli sporuyla ilgilenen vatandaşları ariston tessüf ederim diğer vatandaşlarımız çarpılmaz.

Kazanırken iyiydik
    Kaybedince kötü mü olduk..
    İnsanoğlunu en güzel anlatan söz...
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Emekli bankacı vatandaşları çarpmış.

>>>>>>>>>>>

Emekli bankacı Müjgan D., ralli sporuyla ilgilenen 100�den fazla kişiyi borsada kâr vaadi ile dolandırdı.

...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. bizdekine benzer seans var amerikada epiksellik zayif.. kapanisa yakin belki artar . hic sevemedim şu sali gunlerini

selocan takibe aldim sn zinedrimed yarin xbank epikselligi olursa denerim belki..

5. bu arada bence global borsalarla korele gidecegiz artik.

6. ABD ADR

Ford güncellenmiş

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. secbul elemanların yine soğan satarak kuru düşürmeye çalışıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bizdekine benzer seans var amerikada epiksellik zayif.. kapanisa yakin belki artar . hic sevemedim şu sali gunlerini

selocan takibe aldim sn zinedrimed yarin xbank epikselligi olursa denerim belki..
    Sevgili Sel, ben selocanı tepki için aldım. Sabah veririm, orada şanslı at her şekilde Telekom.
    Ana kağıt Enka bakalım nereye varacak bu kadar baskı.
    Bol kazançlar.

Sayfa 362/1005 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •